СЪВЕТ НА ДЕНЯ за всяка зодия: Какво ни очаква днес? (23.04)

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Овен

Днес е подходящ ден за пътуване, но не на дълги разстояния. Планирайте внимателно.

Телец

Днешният ден ви дава възможност за нови начинания. Ще получите предложение за работа, но в област различна от вашата. Помислете добре какво искате.

Близнаци

Днес не давайте съвети, колкото и да ви ги искат. Рискувате да станете повод за нечие разочарование и да трябва да поемете отговорност за чужди грешки.

Рак

Някой ще се опита да ви убеди, че нямате нужда от време за себе си и че трябва да сте постоянно заети. Не се поддавайте на чужди влияния и обърнете внимание и на себе си.

Лъв

Днес не давайте пари на заем, защото трудно ще ви бъдат върнати. Не се доверявайте дори на близки приятели.

Дева

Днес се опитайте да не бъдете емоционални, защото няма да ви бъде от полза. Спокойствието ще бъде най-доброто ви оръжие за успех.

Везни


Днес няма да пожънете успех при вършене на всекидневните ви задачи, но това не означава, че трябва да ги изоставите. Утре нещата ще се нормализират.

Скорпион

Днес не разчитайте твърде много на късмета, а на собствените си възможности. Ще пожънете успех само ако се постараете и дадете повече от себе си.

Стрелец

Един от най-важните ви планове ще претърпи крах и ще трябва да преорганизирате тактиката си. Насочете се към най-алтернативния, а не най-успешния вариант.

Козирог

Днес не оставяйте семейството си на заден план. Отделете време на хора, които сте пренебрегнали последните седмици.

Водолей

Днес ще се почувствате самотен и ще усетите нечия липса. В това няма нищо лошо, но важното е да намерите баланса и красотата в това да си сам - преоткрийте себе си.

Риби

Днес избягвайте дейности, които могат да ви причинят стрес, притеснение или да нарушат спокойствието ви по някакъв начин. Отдайте се само на нещата, които ви доставят истинско удоволствие.