Тези зодии са много потайни - никога не знаеш какво им се върти в главата

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Има хора, които обичат да споделят мисли, чувства и идеи и не намират нищо лошо в това. Но има и такива, които никога не можеш да ги разбереш, защото играят своя собствена игра в свой свят и разкриването на спатиите за тях е равно на голяма беда. Ако споделят нещо с вас, значи ви смятат за много близък.

Ето кои са най-потайните зодии:

Скорпион

Те са водачите в този списък, защото едва ли има по-потайни от тях. Те мислят, че ако разкрият картите си, някой ще се възползва и ще бъде един ход напред. Това е причината много хара да ги мислят за вечно сърдити, необщителни и раздразнителни.

Дева

Девите са потайни само когато се налага. Те много добре пазят тайни и е много интересно, когато знаят истината, но се правят на приятно разсеяни. Много добри актьори и актриси са и затова внимавайте - много лесно могат да ви подхлъзнат така, че да влезете в собствения си капан.

Везни


Везните както обичат да са център на внимание понякога, така и често смятат личното си пространство за твърде неприкосновено и не обичат хората да навлизат там. Опитайте да ги поразпитате за някакви лични неща, свързани с любим човек, роднини, гаджета - те определено ще ви отговорят лаконично, защото не мислят, че трябва да го разкриват.

Козирог

Козирозите са много добри лъжци и често използват лъжа, за да се измъкнат от дадена ситуация, в която не се чувстват добре. Така много лесно могат да ви заблудят. Когато става въпрос за личния им живот, той се споделя само с най-близките им, а ако някой просто познат ги попита нещо подобно - отклоняват темата или отговарят уклончиво.