Тези зодии ще се влюбят лудо през септември - Виж дали си в списъка

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Септември ще донесе на някои от зодиите много приятни емоции, случайни, но трайни запознанства и дори среща със сродната им душа. Ето кои са късметлиите:

Дева

Септември е вашият месец, в който ще се возите на влакчето на любовта. Ще бъдете в плен на пламенна любов и нищо друго няма да има значение за вас, защото човекът до вас ще ви качи на луната и ще свали дори звездите за вас. Отдавна чакате силна тръпка, след като последната ви връзка не свърши много добре. Време ви е за наистина сериозни отношения.

Лъв

Необвързаните ще срещнат любовта точно сега и в това няма съмнение. През месец септември ще имате много късмет, ще купонясвате и ще видите колко прекрасен всъщност е живота. При обвързаните нещата ще се задълбочат до такава степен, че ще направите първите крачки към много сериозни взаимоотношения и решения.

Стрелец

Разочаровали сте се много, но сега ще дойде човекът, който ще ви покаже, че е трябвало да минете през точно това, за да го срещнете и оцените. Сепмтември всичко ще бъде толкова красиво и неочаквано. Просто бъдете по-смели и се доверете на съдбата. Тя има много специални планове за вас, които започва да осъществява още от първия ден на месеца. Пригответе се за приключения.


Риби

Край на несигурността и разочарованията за вас. Септември поставя ново начало в любовния ви живот и вие ще се почувствате наистина желани и обичани. Отдайте се на тези чувства и не се страхувайте дори понякога да се почувствате слаби и раними. Човекът до вас няма да ви разочарова този път.