Ето голямата тайна на Валерия от "Ергенът"

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Валерия Дакова, най-младата участничка в "Ергенът", изглеждаше като най-опитна, не обаче по пътя на културните и интелектуални интереси, а във връзка със своите връзки.

Изглежда, че Вал се опитва да убеди всички, че е имала интимни отношения с Алек Младенов. Въпреки че това беше едно драматично представление, ергенът се държеше съвсем спокойно и едва ли се случило нещо повече. Така или иначе, само Алек знае дали има основание за такива твърдения.

Но важното е поведението на Валерия, което доведе до раздялата между Пап Ханс и Сара Драгулева. Папи публично изрази своите чувства и съжаления, като се оплака от болката и загубата на Сара. Тя е могла да му прости, но не е забравила ролята на Валерия в цялата ситуация.

Още: Виктория от "Ергенът" с ТОТАЛНА промяна

По време на снимките на музикалния клип на Ханс, Валерия Дакова се опитва да го привлече по всички възможни начини, до степен, при която дори Мария Чекмарьова би завидяла, а Наталия Кобилкина би правила бележки. Въпреки това, Папи се справи с предизвикателството, но съжалява, че се е подвел по първичния си инстинкт.

"Валерия е опасна и токсична. Съсипва връзки и животи, и ако Алек се поддаде на нея, може да му изплъзне и да го разочарова," коментират някои източници.

Надежда от "Ергенът" разказа ИНТЕРЕСНИ подробности за бившия си мъж


Валерия от "Ергенът" със съкровена изповед за домашно насилие (ВИДЕО)

Ето каква е ИСТИНАТА за Васка от "Ергенът"

МНОГО ЛЕСЕН СЦЕНАРИЙ: Алек и Магдалена на романтично пътуване (СНИМКИ)

10 НОВИ РАЗКРИТИЯ за Памела и Габриела от "Ергенът"

Неделчо от "Игри на волята" си хвана красавица от "Ергенът"

НЕВОЛНО издадоха победителката в "Ергенът"! (СНИМКА)

Хванаха Ергенът Алек в огромен гаф! Може би го грози глоба? (СНИМКИ)

Ето за каква жена мечтае Алек Младенов от "Ергенът"