Вижте как е изглеждала Криси от "Ергенът" ПРЕДИ (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

В последния сезон на "Ергенът" Криси се представи професионален гримьор. Тя се грижи за своята физическа форма чрез спорт и подчертава, че дисциплината е нейният главен стимул.

Криси също така се интересува от музика. В една от нейните първи публикации в Инстаграм, тя пее популярна българска песен. След скандала с Габриела, много от участниците в риалитито критикуваха Криси за неясната й позиция по отношение на участието на Габриела.

В интервюто Криси заяви: „Знам къде съм и няма да омаловажавам никого.“ Този неочакван подход на Криси предизвика сериозен скандал в имението.

Още: Разкриха ПИКАНТНИ подробности за бившия на Маги от "Ергенът"

Спортът играе важна роля в живота на Криси и формира нейния характер. На нейни снимки в социалните мрежи често се вижда нейната отлична фигура. Една от снимките е озаглавена "С моя най-добър приятел", като тя е облечена с бяло яке.

Бидейки от град Варна, Криси има специална привързаност към морето, което често се отразява в нейните публикации. В една от тях пише: „Животът е музика“, докато държи китара.

За Криси идеалният мъж трябва да е със силен характер, тъй като самата тя е такава. Това се отразява в нейния поглед на снимките.


Още: Джия от "Ергенът" пусна провокативна СНИМКА

Още: Надежда от "Ергенът" разказа ИНТЕРЕСНИ подробности за бившия си мъж

 

Колко пари всъщност има Алек от "Ергенът"?

Ергенът изгони голяма клечка от предаването

Не очаквахме Виктория от "Ергенът" да се появи на това събитие (СНИМКИ)

Финалът на "Ергенът 3" ще е СКАНДАЛЕН. Не сте очаквали такъв край!

БЕЗУМЕН пиянски скандал в "Ергенът". Ето кого изгониха още ПЪРВИ ДЕН

Скандално начало на трети сезон на "Ергенът". Зрителите са в шок!

Първа целувка в Ергенът 3 - ето с кой се мляска Алек