На кой известен българин е била гадже Маги от "Ергенът"?

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Магдалена Томова, една от най-обсъжданите участнички в текущия сезон на „Ергенът“, се оказа позната личност. Стартът на нейната слава датира от участието й в конкурса „Мис Варна“, който спечели преди 18 години, след което обаче не успява да се утвърди като модел. Известна е с богатия си опит с мъжете, включително и с връзка със Слави Трифонов в миналото, твърдят зрители в социалните мрежи.

Според запознати, Магдалена е била в романтична връзка със Слави в по-ранните си години, но няма точни данни за продължителността ѝ. Известно е, че Слави дълго време проявявал интерес към момичета от Варна, като сред тях са и Магдалена Томова, както и психоложката Маги Ангелова.

Друга известна личност, свързвана с Маги, е най-популярният тенисист на България, Григор Димитров. Самата Магдалена не скрива близките си връзки със спортиста и често споделя снимки с него в социалните мрежи.

Още: Вижте сестрата на Маги от "Ергенът". Голяма красавица е! (СНИМКА)

Въпреки това, Магдалена не е типът жена, който се отдава на трайни връзки, твърдят запознати с нея. Последната ѝ романтична афера е била със собственик на ресторант в София, като тя също е управител, позиция, която продължава да заема и до днес.

Виктория от "Ергенът" е одрала кожата на майка си (СНИМКИ)

Момиче от "Ергенът" се похвали с диплома (СНИМКИ)


Алек НЕОЧАКВАНО изгони едно от най-хубавите момичета в "Ергенът"

Шок! Ергенка има клипове +18! (СНИМКИ)

Край! Една от дамите в "Ергенът" крие гадже навън! Защо е вътре обаче?

Филип Буков обиди ЖЕСТОКО "Ергенът"

Превърнаха Виктория от "Ергенът" в мартеница! (СНИМКА)

Майка с дете печели "Ергенът"? Вижте я! (СНИМКИ)

Първа целувка в Ергенът 3 - ето с кой се мляска Алек