Вижте гаджето на Изи от Hells Kitchen (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: NOVA

Младеж с дълга коса е гадже на известната Изабела Овчарова, една от най-желаните жени в България. Тя е част от популярния телевизионен формат "Хелс китчън" и от години има връзка с по-възрастния от нея Стоил Георгиев.

Въпреки че Изабела (позната като Изи) държи своя личен живот далеч от прожекторите, в социалните мрежи излезе информация за мъжа, с когото тя споделя леглото всяка вечер.

Изабела няколко пъти е споменавала своята връзка, но подробностите са били оскъдни. Изглежда обаче, че връзката между нея и Стоил е много сериозна. Влогърката на 23 години живее с партньора си от дълго време.

Още: Ето кои са участниците в Hells Kitchen тази година. Интересни са!

Стоил е далеч от типичните мъже, които често се асоциират с жени като Изабела. Той има хипи външен вид и често експериментира със своя стил. Преди години той дори боядисал косата си виолетово.

Неговият необичаен външен вид довел до коментари и насмешки към Изабела за избора на партньор. "Скандално смешен", коментира един от потребителите.

Въпреки критиките, Изабела не се обезкуражава. Тя е уверена в своя избор и не се влияе от мнението на другите.


"Хелс китчън" било перфектният риалити формат за нея. "Приех предизвикателството, въпреки страховете ми. От години публикувам видеа на кулинарни експерименти, а сега имам възможността да работя с Виктор Ангелов", споделя Изабела.

Още: Изтече забавно ВИДЕО на участник от "Hell`s Kitchen"

Въпреки ангажиментите си, Изабела подчертава важността на любовта в живота си.

Стоил и Изи пътуват много

 

Още: Кой е Емануел от "Hell`s Kitchen"? (СНИМКИ)

Ето кой е големият победител в Hell`s Kitchen (СНИМКИ)