Имало ли е интимности в "Ергенът"? Къде се гмурна Алек?

icon
Sofialive.bg
Източник: Ергенът/Facebook

Алек Младенов и студентката Валерия от "Ергенът" прекараха страстен момент в морето след покана за среща. "Ти ме потапяш в чувства и емоции, които отдавна не съм изпитвал", сподели Алек с нея. Валерия бързо изрази своите желания: "Искам да се вълнувам и да ме трепери душата."

Романтичният момент се разви в уютно местенце край морето, където двамата вечеряха и се наслаждаваха един на друг с чаша вино. На плажа Алек подготви романтична атмосфера с одеяло, възглавници и цветя. "Алек ме съблече с поглед и ме вълнува дълбоко", разказа Валерия.

Алек сподели, че Валерия заслужава обичта, която не е получавала досега. Когато Валерия се върна в имението, тя разкри на останалите дами своята приключение, загатвайки, че двамата с Алек са имали сексуален контакт.

Още: Вижте сестрата на Маги от "Ергенът". Голяма красавица е! (СНИМКА)

"Може би имаше физическо приближаване, докато се натискахме", призна моделката. Фаворитките Надежда и Магдалена бяха шокирани.

Въпреки че Надя спечели първата игра, Алек избра Валерия за компания през останалата част от деня. Другите участнички смятаха, че причината е флиртът между тях по време на играта. Алек също разкри, че обича да изпраща еротични снимки и има фетиш към крака.

Валерия беше близо до напускане поради някои от коментарите, но в крайна сметка получи последната роза от Алек. "Тази роза е знак, че вярвам във втория шанс", заяви той. Виктория, спортната мендижърка, напусна предаването след това. "Алек е всичко, което съм искала... Може би животът ще ни срещне отново", сподели тя.


Изтече предполагаем списък на финалистките в "Ергенът"! Ето го!

Колко пари всъщност има Алек от "Ергенът"?

Валерия от "Ергенът" със съкровена изповед за домашно насилие (ВИДЕО)

Маги от "Ергенът" се издаде - грози я ОГРОМНА глоба

Излезе ИНТЕРЕСНО ВИДЕО на участничка от "Ергенът" преди години! (ВИДЕО)

Филип Буков обиди ЖЕСТОКО "Ергенът"

Милена от "Ергенът" е преродена? Била е на крачка от смъртта три пъти! (ВИДЕО)

Майка с дете печели "Ергенът"? Вижте я! (СНИМКИ)

Това е най-възрастната участничка в "Ергенът" 3. Направила е нещо немислимо!