Как да се възползваме от такси трансфер?

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Да предположим, че сте резервирали такси трансфер от Бургас до София. Ето как се случва всичко.

При кацане на самолет на летището, шофьорът на колата ви чака вече там. Може да сте спокойни - колата ще е на мястото си. След излизане от залата за пристигащи на летището, той ще ви посрещне с табела с вашето име. Със сигурност ще ви помогне с багажа и ще ви отведе до колата. Автомобилът, който сте поръчали ще бъде в перфектно състояние, както технически, така и визуално – всичко ще е точно както сте планирали.

Това, че шофьорът ще ви намери сам, е огромно удобство - няма нужда да му обяснявате къде да ви чака или къде ще ви заведе - той вече знае маршрута. Така ще стигнете до вашата дестинация в отлично настроение и в комфортни условия.

С какво таксито се различава от трансфера?

Според клиентите на трансферните компании, най-важното нещо в трансфера е гаранцията за комфорт, специално внимание навреме и най-високо обслужване.

Трансферната услуга е удобна с това, че клиентът на транспортната компания избира предварително времето, мястото на доставка, ако е необходимо, наличието на детска седалка в нея, място за багаж и др.

И накрая, нека разкрием малка тайна: трансферните или туристически компании, които предоставят трансферни услуги, наемат същите шофьори, които превозват пътници в таксита. Същите шофьори и автомобили. Още повече, че трансферните фирми си сътрудничат с таксиметровите компании, а понякога това е една и съща фирма. Както виждате, да поръчате трансферна услуга или да поръчате предварително такси е почти едно и също.

За кого е предназначен трансферът?

Отговорът е прост: за всеки, който предпочита да пътува комфортно в модерни превозни средства, оборудвани с най-новите системи за сигурност и управлявани от професионални шофьори. За всеки, който цени времето си и иска да го изразходва за постигане на целите си, а не за решаване на дребни транспортни проблеми.


Всеки, който цени времето си, може лесно да поръча удобна и модерна услуга трансфери софия. Можем да поръчате и автомобил от комфорт клас до бизнес класа или миниван. Всичко зависи от предпочитанията и финансовите възможности на клиента.

Трансферните компании твърдят, че трансферът е особено важен в следните ситуации:

• Пътуване за бизнес цели

• Големи компании от хора, които предпочитат да се движат заедно

• Туристи с деца

• Пътници с голям багаж

 

С поръчването на трансфери вие получавате 100% гаранция за изпълнение на поръчката при всякакви условия, включително закъснения на полети и невъзможност (разреден акумулатор или повреда на мрежата) за връзка с клиента.

Вашето спокойствие при пристигане на летището и жп гарата.

Точност във времето при среща и доставка (задръствания, всякакви изненади са рутинни работни ситуации за шофьорите и диспечерите).

Вежливо и услужливо отношение към Вас или към лицето, за което се прави резервацията, независимо от статуса на поръчката.

Еднакво внимание получават както обикновените клиенти, така и VIP клиентите.

Възможност за предварителна поръчка онлайн или по по-традиционен начин - по телефона.

Пътувате в изправна, удобна, чиста кола.

Бързо и безопасно пътуване с професионален шофьор, който познава пътищата на градовете.

Обслужване на поръчка от компетентни диспечери, които използват съвременни технически средства за планиране на маршрута и проследяване на изпълнението на движението.

Гъвкави условия за обслужване, включително приемане и изпълнение на спешни поръчки, възможност за промяна на условията на поръчката, възможност за анулиране и възстановяване на поръчката, както и индивидуалност на същата.

Източник: https://truerentcar.net/bg/