Отчайващ хороскоп за 2023 година

icon
Sofialive.bg
Източник: Pexels

Обикновено хороскопите обещават с лека ръка успехи в работата, пътувания, съдбовна среща с красив(а) непознат(а) и дори такива чудеса като секс. Ние обаче няма да сме мазни като новогодишна баница, а ще бъдем искрени - чака ни тежка година. Затова от този хороскоп не струи овчедушно безгрижие и инфантилен оптимизъм. Иначе текстът си има поне едно достойнство - при написването му не е пострадало нито едно същество, нито една еуглена или Алена. Дори въглищна централа не е затворена заради него.

Овен

Живеете в София, където от 1 януари за купуването и валидирането на билет за градския транспорт са нужни поне едно висше техническо образование, последен модел смартфон, пророчески умения и много късмет. А късмет нямате, което е видно от местоживеенето ви.

Телец

Това е зодията на журналиста Христо Грозев, когото руснаците издирват, за да му кажат, че не го харесват, макар че той има черен печат за родината на Путин още от 2016 г. Стойте надалеч от Русия, Беларус, Северна Корея и други подобни държави.

Близнаци

Зодията на Румен Радев. Ако ходите на симфоничен концерт, ви препоръчваме да не говорите по телефона дори и в паузата. Нищо не е толкова спешно в почивен ден като 1 януари.


Рак

Животът ви може да е тежък, но поне сте родени под един знак с Илoн Мъск - най-богатият човек на планетата, по-заможен дори от Доган. Ако ви е скучно, пишете на Мъск в Туитър. Може пък да ви отговори и после всички медии ще пишат за вас. Репортерките ще ви питат “Как се почувствахте, когато видяхте съобщението?” и ще е много забавно.

Лъв

Веднъж ще решите да отидете в Калофер за Леденото хоро, а времето ще се окаже пролетно и няма да има грам лед. Хубавото поне е, че ледът около възникването на този т.нар. обичай започва да се пропуква и все повече медии събират смелост да кажат, че е едва на 50 години. Тоест спонтанно разхлаждане след тежка алкохолна нощ, но за това признание ще трябват още няколко години.

Дева

В България не е лесно да си жена, особено ако си с добра професия, специализизация в Харвард и участваш в политическия живот. Стискайте зъби и не се отказвайте!

Везни

В една зодия сте с режисьора Максим Генчев, който впрочем бе депутат в най-кратко съществувалото Народно събрание (15 април - 12 май 2021 г.). От името на всички звезди на небосклона ви молим да не правите исторически филми. Всъщност всякакви филми. С тази зодия е и Слави Трифонов, така че и песни не правете.

Скорпион

Под този знак е роден Пеле, така че внимавайте с личния живот. Краля на футбола имаше три брака и седем деца, а парите изтичаха между пръстите му като пясък. Не го биваше и в прогнозите кой ще стане световен шампион, така че не залагайте на мачове.

Стрелец

Внимавайте какво пишете и какви видеа качвате в социалните мрежи. Това е зодията на хитреца Андрю Тейт, който се заяде с Грета Тунберг, но го арестуваха в Румъния. Полицията твърди, че кутията с пица няма принос за неговото локализиране, но все пак се получи весела история. И поучителна, защото видяхме, че румънската полиция не носи стълби на бандюгите, а ги закопчава.

Арестуваха известен инфлуенсър

Козирог

Изминалата година бе толкова трудна и хаотична, че често се чудите дали и вас не са ви объркали като онези две бебета в “Шейново”. През тази година играйте ва банк и сменете работата си, а защо не и местоживеенето. Може пък да потръгнат нещата.

Водолей

Зодията на певицата Андреа, която на 23 януари ще стане на 36. Дано в личния ви живот нещата се развият по-добре и не се налага да пускате прощално видео, като направи Андреа.

Андреа се сбогува с Кубрат Пулев с това трогателно видео (ВИДЕО)

Риби

Годината на Водния заек започва на 22 януари, а вие сте водна зодия, така че поне по китайския зодиак сте добре. Очакват ви много вкусотии в сладко-кисел сос, както и много покупки от “Илиянци”.

 

Автор: Дон Базилио