Седмичен хороскоп за всяка зодия - 17 февруари - 5 март 2023 - Интересна зодиакална седмица!

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

През тази седмица се пригответе за приключения. Не си признавайте, че никога не сте правили дадено нещо. Може да не ви проличи. 

Телец

През тази седмица се съобразявайте с желанията на близките си. Скоро ще настъпи момент, в който ще очаквате същото от тях.

Близнаци

През тази седмица бъдете нащрек. Някой може да се опита да открадне ваша идея. Помислете как да докажете авторството си. 

Рак


През тази седмица ще имате шанс да се докажете. Няма да ви е лесно, но и това, което искате никак не е малко. Постарайте се.

Лъв

През тази седмица се отнесете с разбиране към някой, който се намира в трудна ситуация. Направете всичко по силите си, за да успокоите човека. 

Дева

През тази седмица ще се приближите към целта си с търпение и последователност. В никакъв случай не проявявайте настойчивост - това може да доведе до обратния резултат.

Везни

Седмицата ще ви предложи нови познанства и незабравими приключения. Може да проявите склонност към телепатия. Не се учудвайте, ако ви се обади някой, за когото сте си мислили наскоро.

Скорпион

Седмицата е подходяща за решаването на материални и парични въпроси, за работа и бизнес. Но все пак не давайте пари назаем.

Стрелец

Седмицата е подходяща за подстригване и цялостна промяна. Не е изключено новата прическа да окаже положително влияние не само на косата, но и да подобри цвета на лицето и здравето като цяло. 

Козирог

През тази седмица сънищата може да ви разкрият важна тайна. Не се изкушавайте да споделяте видяното. То е предназначено само за вас.

Водолей

През тази седмица не тръгвайте на път, ако не сте сигурни точно какво ви очаква там. Сега е важно да се пазите и да сте внимателни. 

Риби

През тази седмица ще бъдете звездата на вечерта. Наслаждавайте се на триумфа си, но не се самозабравяйте.