Александра Богданска разкри интересни подробности за развода й с Даниел Петканов

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Александра и Даниел Петканови са бивши съпрузи, които добиха голяма популярност след участието си в Биг Брадър, а преди това драматична раздяла и изневяра накара цяла България да говори за тях.

Дни след Свети Валентин - 17 февруари, двамата решиха да обявят публично, че се развеждат. Александра смени фамилията си в социалните мрежи с моминската си. По всичко личи, че връщане назад няма и двамата ще продължат по пътя си сами, а не един с друг.

В съобщението, което публикуваха в социалните мрежи, обаче, двамата споделиха, че решението им да се разделят е общо и дълго обмисляно. В своя Инстаграм профил моделката реши да отговори на редица въпроси и вдигна завесата за развода си с Лудия репортер. Още след изненадващата новина през февруари месец в социалните мрежи се появиха мнения, че разводът не е по взаимно съгласие. Ето и истината, която Александра сподели:

„Решението за развода беше на Дани и аз просто трябваше да го приема. Това се случи в момент, в който си мислех, че съм готова за второ дете, дори правех планове. Този шок ми повлия зле и на психиката, и на самочувствието. Имахме разговори точно заради детето да не се случи, въпреки че човекът срещу мен имаше своите причини. Аз съм израснала в здраво семейство - имам майка, баща, по-малък брат. Знам, че през годините родителите ми не са демонстрирали пламенната любов, каквато е била в началото, но са се запазили въпреки всичко. По тази причина аз никога нямаше да взема решението да се разведем, дори и да съм се чувствала зле. Щях да търпя стоически, но да ме крепи това, че семейството ми е цяло”, разказва тя.

В момента моделката, освен че е във вихъра на кариерата си и се грижи за сина си Габриел, разчита изцяло на подкрепата на родителите и приятелите си:

"Ако не бяха тези хора, чувство, че оставам сама, щеше да ме съсипе. А те ми показаха, че не съм сама, че имам стойност и без да съм част от семейство”, споделя моделката. Добавя още, че детето им - Габриел, не страда от развода на родителите си, тъй като те инвестирали много време и енергия, за да го уверят, че той не носи вина за раздялата им и че ще се грижат за него по същия начин, както преди.

„В момента изпитвам ненавист към другия пол. Искам да съм сама и това ще продължи толкова дълго, колкото преценя!”, категорична е инфлуенсърката.


Споделя, че дори когато е била ученичка, винаги е била с гадже до себе си и за първи път остава сама за дълго време.

„Като малка винаги влизах от връзка във връзка – дори с момчета, които не харесвах, защото си мислех, че само ако имам човек до себе си, мога да постигна нещо. Това е много странно и грешно. Трябва да се научим да изпитваме щастие и удовлетворение, оповавайки се на себе си, а не на друг”, категорична е тя.

След развода с Даниел Петканов тя започнала да посещава психолог, който я посъветвал да остане известно време сама, да се успокои и да пренареди приоритетите си.