Александра Богданска ще се омъжва? (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Aleksandra Bogdanska/Instagram

Алекс Богданска осъществява промени в живота си, като предава спомени и продава своята страстна червена спортна кола. В социалните мрежи моделката обявява, че иска да се научи да се освобождава по-лесно от материални неща, за да направи място за нови възможности в живота си.

Червената кола, подарена й от бившия й партньор Даниел Петканов, заемала специално място в живота й, като често е била използвана за декорация по време на фотосесии. Сега Богданска я предлага за продажба и иска тя да достигне до "хубав човек".

Сторитата в Instagram на моделката подсказват за предстоящо пътуване в Америка след около две седмици. Тя споделя, че никога преди не е посещавала Съединените щати и изразява любопитството си относно това какво ново ще открие там.

Още: Александър Сано стана жертва на измама. Ето за какво предупреди

Богданска съобщава също, че е напазарувала от магазини в Асеновград, включително и бутик за сватбени рокли, като споделя, че е избрала подходящ тоалет за предстоящото й пътуване. Тя изглежда щастлива и подготвена за следващия етап в живота си, като отбелязва новия си начален пункт и се готви за бъдещи приключения в САЩ.

Фен на "Съдебен спор" си татуира Жоро Игнатов на интересно място (СНИМКА)


Шеф Петров нападна Силвена Роу заради СНИМКА

Иво Димчев ядоса зрителите на "Черешката на тортата"

Андреа се отказа от Кубрат Пулев

Юксел Кадриев пусна нова песен със своя брат-близнак (ВИДЕО)

Продължават ли да живеят луксозно пиленцата от Монако? (ВИДЕО)

Ето какво пожела Мариана Попова на мъжа си (СНИМКИ)

Емрах проговори за раздялата си с Теди Александрова