Александра от "Ергенът" проговори за отношенията си с Благовеста

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Александра и Благовеста бяха едни от най-близките в предаването "Ергенът". Не малко пъти влизаха в конфликти срещу останалите, за да се защитят една друга.

В последните епизоди Ева и Елвира и тръгнаха и двете сякаш останаха сами срещу всички.

Е, изненадата не закъсня и двете започнаха да се отдалечават една от друга. Венета пусна мухата на Благовеста, че може би Алекс я манипулира и двете застанаха на противоположни позиции.

Благовеста вече е по-близка точно с онези, срещу които се беше настроила в самото начало като Дениз, Людмила, Венета, Деница.

Зрители непрестанно заливат Алекс и Благовеста с въпроси защо са постъпили една с друга. Александра реши да отговори на видео на някои от най-задаваните въпроси.

"Понеже съм казала, че Блага няма качествата да бъде мой приятел и това било голям проблем. Голям проблем е, че те всъщност не могат да разберат, че аз го мисля и че това не е обида, а че това е нещо вътре в мен и съм била напълно искрена. Блага няма качествата да бъде мой приятел. Това, че те не могат да го понесат и го изкарват все едно съм казала нещо лошо, си е техен проблем.", казва тя.

"Повярвайте ми, преди да кажа това нещо, аз съм имала много причини да го направя. Аз не съм човек, който напада хората просто ето така. Не съм като тях. Аз имах причина да го кажа, когато го казах.", допълва още Александра.


Дали ще се сдобрят, предстои да разберем в следващите епизоди.