Александър Сано стана жертва на измама. Ето за какво предупреди

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Актьорът Александър Сано се сблъска с нов вид измама. Фалшиви профили на негово име се обръщат към отдадени фенове и поискват услуги. Самият Сано предупреди всички потребители на Facebook чрез видео.

"Уважаеми последователи, в последно време получих много съобщения. Искам много простичко да ви обясня, че ако получавате много любезни съобщения, подтиквайки ви за лични разговори в чатове с мен, а вече дават и адреси да ме посещават, да знаете, че това е пълен фейк. Бъдете интелигентни, не се поддавайте на тъпотията", предупреждава актьорът Александър Сано.

Измамникът пише на фенове: "Как си? Благодаря за подкрепата! За мен е най-голямо удоволствие да си тук. Надявам се да намирате радост и щастие в моите филми. Ще те наричам моят суперфен. Това е моят личен акаунт, който отворих, за да достигам до моите фенове на случаен принцип. Вие сте обичани".

Още: Къци Вапцаров подкара трактор само по шорти (СНИМКА)

С тази измама мошеникът примамва най-преданните фенове на актьора, след което започва да иска срещи на живо и телефонни разговори.

"Не бъдете глупави", напомни ни Сано. Почитатели признават, че са се вързали: "И при мен се получи. ама как пък точно на мен ми предлага лично да си говорим, си рекох. Толкова безумно нещо".

"Има и такива, които се връзват... за съжаление или пък за смях", допълни Сано. Поне образът на 46-годишния актьор не успя да събере плашещата бройка жертви на подобни случаи.


Джони Деп е намерен в безсъзнание в хотелската си стая

Анита сподели за тежката раздяла с Рачков: Бях в дупка

Емили Тротинетката смени религията - стана мюсюлманка (СНИМКИ)

Няма да повярвате каква е истинската възраст на Александър Сано! (СНИМКИ)

Азис разкрива дълго пазена тайна

Момчето с халата и неговите плакати на истината