Бесен скандал в Hell`s Kitchen

icon
Sofialive.bg
Източник: Hells Kitchen

Бесен скандал се завъртя в Hell's Kitchen между Наталия и Станислав, който нарече колежката си по черпак "селска пръчка".

Причината - Наталия се била възползвала от заготовките на останалите, за които те се трудели, а тя не полагала усилия. "Тая селска пръчка Наталия идва да ни обира заготовките, за които ние губим време", отсече Стан.

В коментарите потребители пишат, че Станислав е принципно прав, но други го обвиняват, че не е трябвало да се обръща по този начин към Наталия. "Чрез нахалство към прогрес! Много гадна и дразнеща е тази Наталия, има голямо самочувствие, но без покритие", пише потребителка, но на подобно мнение са и доста други хора.

Станислав Иванов е от Ямбол, но има малка работилница за торти в Перник. Той обаче не е известен само в Перник, а в цяла България, тъй като в профила си в TikTok има над 150 хил. последователи! А до тях стига до твърде интересен начин. Станислав първо качвал видеа, на които прави сладкарски неща, но фокусът бил само върху тях и ръцете му. Един ден обаче решил да пробва нещо по-различно - снимал се как готви гол до кръста. И славата не закъсняла.