Бившата на Виктор Стоянов - Ергенът си хвана нов. И по-богат!

icon
Sofialive.bg
Източник: "Ергенът"/Facebook

Участникът в първия сезон на предаването "Ергенът" наскоро сподели в "Черешката на тортата", че е бил напуснат от своята гадже, макар и без да разкрие причината.

След няколко дни обаче Тарашманова разкри цялата истина. Тя е решила да приключи връзката си с Виктор, за да се влюби в богат ИТ специалист, който може да я поглези и да се грижи за нея, нещо, което Виктор не е бил в състояние да направи. Мария и компютърният специалист Борислав Ивчев отдавна не скриват своята връзка и я обявиха публично след престой в един от най-елитните хотели в Шамони, разположен до пистата и лифтовете. Борислав е изключително успешен в своята сфера и парите не са проблем за него.

Въпреки няколкото шанса, предоставени от Мария, Виктор не успява да я задържи, и тя го заменя с Борислав. Първата им раздяла настъпва, когато той решава да се включи в предаването, но след края на шоуто двамата се връщат отново един към друг. През лятото бяха уловени от "България Днес" на концерт в София, но раздялата между тях изглежда, че е настъпила през есента.

Още: Мария Бакалова отряза косата си (СНИМКА)

В същото време Виктор продължава да страда за Мария. Той разкрива, че никога не е изпитвал такива чувства, каквито изпитва към нея.

В момента Виктор е сам, без приятелка, и след няколко седмици ще бъде част от звездния каст на "Денсинг старс".

Мирела от "Игри на волята" се оплака на феновете


Мариана Попова с послания към обичания си мъж

Поли на Благо Георгиев не дава да бъде сравнена с бившите му

Майли Сайръс запали всички момичета по новата си песен

Иван Звездев се похвали с нов член на семейството

Петя Дикова показа какво има в чантата си

Никога не сме виждали Алекс Сърчаджиева така: Разплакана и с размазан грим (СНИМКА)

Ей, аман от псевдо аристократи!

Какво ако не искам нищо да променям?!