Бившият на Денислава се разправи с победителят от "Игри на волята" (СНИМКА)

icon
Sofialive.bg
Източник: Нова телевизия

Трима предишни участници играят ключова роля във вълнуващата победа на Иван Рълев в "Игри на волята". Защитниците на титлата са Ники Чакалов, Димитър Лефтеров и Гого, които от предишния сезон подготвят Рълев за финалната арена и шанса за 100 000 лева.

Триото, което споделя тайните на предаването в продължение на година, предоставя на Рълев необходимите знания и умения, които го правят истинска състезателна машина. Иван Рълев, който мечтае да участва в "Игри на волята" от години, се консултира с тях преди кастингите и се подготвя чрез интензивни тренировки и изучаване на всеки аспект на предаването.

Участниците от 5-тия сезон се събират за гледане на финалния епизод и после се забавляват на чалготека. Краси Дунев, олимпийски вицешампион от Атланта, изпъква с впечатляващ танц и подкрепя веселието. Слухове за завръщане на Денислава към бившия си гадже Дани се появяват, подкрепени от снимка на двойката с други участници от предаването. Денислава и Дани бяха популярна двойка, преди да се разделят, и сега възможно е тяхното събиране да предизвика нов интерес и съчувствие сред зрителите.

 

Още: Още не е започнало! А победителката в "Ергенът" сама се издаде!

Голям гаф - Нагласена битка! Подариха победа на Старейшините в "Игри на волята"!

Цветан от "Игри на волята" е потърпевш от масов бой в София (ВИДЕО)


След "Игри на волята" Илиян си призна дали са гаджета с Мани

ОГРОМЕН СКАНДАЛ: Аспарух със смъртни заплахи към Алекса по чат след "Игри на волята" (СНИМКИ)

Какво се случва с най-колоритните участници от "Игри на волята 2" в момента? (СНИМКИ)