Божана Кацарова скочи срещу Андре Токев (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: ПР

Божана Кацарова е известна с това, че през 2017 година спечели „Мастършеф“, от което спечели 100 000 лева. Тогава един от журито е именно шеф Андре Токев.

Токев даде първото си интервю от затворническата килия в Казичене през журналиста Мартин Карбовски и това стана повод за нападки от познати и непознати на готвача. В него той споделя, че се чувства повече от щастлив, има време да тренира, да спи достатъчно, а с храната колегите му се справяли добре. Една от критиките е именно от Божана Кацарова, която сподели гневно стори в своя Инстаграм профил.

“Не знам кое по-точно ме дразни. Ехидната усмивка. Идеята -на пансион съм. Факта, че този човек нищо от истински затвор не е видял…“, пише тя.

 

Публиката до момента не е ставала свидетел на подобен конфликт между нея и Токев. Защо точно Кацарова избухна все още остава неясно - и дали избухването е провокирано само от гледна точка морал.

 

За сметка на това обаче Андре получи поздравления за интервюто от много хора в социалните мрежи. Един от тях е колегата му Лео Бианки, който сподели, че няма търпение Токев да излезе от затвора и да се видят на по една бира.