Бременната Даяна Ханджиева от "Фермата" се пусна по бельо в 9-ти месец (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Бременната Даяна Ханджиева навлезе в деветия месец на бременността си и очаква бебето всеки момент. Миналия вторник звездата от „Скъпи наследници”, „Братя” и „Фермата” сподели, че вече се задъхва даже когато оправя леглото.

„Когато са ти казали, че последния месец трябва да катериш стълби, а ти се задъхваш само като оправиш леглото…” Това написа Ханджиева към клипче, което сподели в социалните мрежи. На него се вижда как се задъхва по стълбите, вече е доста наедряла и явно раждането ще е скоро. Красивата актриса засега запълва времето си с пиене на протеинов шейк, който половинката й осигурява, и подготовка за отглеждането на детето заедно с таткото – дългогодишният приятел на звездата Кристиян Ставрев. Бъдещата майка има известен опит с бебета, тъй като сестра й е много по-малка от нея. Най-вероятно каката е помагала в отглеждането й. Даяна има и брат и не веднъж е споделяла, че някой ден иска да има не едно а поне две или даже три деца. Тя съобщи за бременността си това лято, ден след като отпразнува 30-ия си рожден ден. Тогава актрисата вече беше в шестия месец.

Бебето не е било планирано. Ханджиева разбрала за него случайно, благодарение на колежката си в сериалите „Братя” и „Скъпи наследници” Искра Донова, която също скоро ще стане майка. „Искра Донова ме покани да се включа в кампанията „Твоите яйцеклетки са твоето утре”. Отидох на преглед за яйчниковия резерв и доктор Владимиров ме изненада с „Май сте бременна, трябва да направим тест“. Оказа се, че бебето вече се пече в печката“, разказа преди време актрисата пред „Лейдизоун”. Тя знае пола на бебето си, но предпочита да не го разкрива пред широката общественост. Най-вероятно обаче вече е подготвила дрешките за първите му месеца.

Още: Шок! Изгонена от "Фермата" си иска наградата!

Очаква се малко след раждането да се върне на работа пред камерите. Когато забременяла, снимала сериал за чужда телевизия. Снимките били прекъснати заради деликатното й състояние, но се планира да ги възобновят, когато е в състояние отново да работи.

Даяна Ханджиева

Тези действия изиграха лоша шега на Петър от "Фермата". Ето защо жените бягат от него!


Красота! Сергей от "Фермата" показа дъщеря си! (СНИМКИ)

Кенан от "Фермата" едвам издържа. Вижте каква лудост направи!

20 бързи въпроса към Димитър Господинов - Гуспата от "Фермата"

Интересни участници! Вижте кои известни влязоха във "Фермата" (СНИМКИ)

Веселка сподели какво ще направи с наградата от "Фермата"

Сравниха "Фермата" и "Игри на волята" - ето кое предаване е по-гледано