Булкин от "Сървайвър" и "Игрите" показа гаджето

icon
Sofialive.bg
Източник: Ivan Bulkin/Instagram

Риалити знаменитостта Иван Булкин, известен с участието си в шоута "Игри на волята" и "Сървайвър", показа своята очарователна приятелка.

Това е гимнастичката Антония Лавчиева, която в момента е треньор на талантливи деца в един от спортните клубове в Пловдив. Двойката е заедно от около 4 години и са станали неразделни от тогава. Известно е, че Булкин, носител на награди като "Мистър Вселена" и "Мистър Пловдив", е обичан от много жени, но той остава вярен на прекрасната Антония.

Помним и предложението за брак, което направи по време на участието си в "Сървайвър". В моментите преди да напусне предаването, той изнесе романтично предложение за брак на колене пред Антония. Тя прие с удоволствие и сподели радостта си в социалните мрежи.

Още: Ужас! Рълев се опита да измами продукцията на "Игри на волята"! Водещият Димо не си замълча!

Антония Лавчиева, завършила юридическия факултет на Пловдивския университет, сега залага основно на гимнастиката и обучението на малки деца. Тя е била и част от фондацията за талантливи деца на Димитър Бербатов. Бъдещето ѝ като юрист остава въпросително, но за сега тя е фокусирана върху своите страсти и обич.

Иван Булкин гадже

Мале! Калоян от "Игри на волята" се обясни в любов на участничка в предаването! (ВИДЕО)


Тази красавица влиза в "Игри на волята" 5! Вижте СНИМКИТЕ ѝ!

Ето кой топли леглото на Мирела от "Игри на волята". Даже я отведе на екзотичен остров (СНИМКИ)

Мирела от "Игри на волята" се оплака от лош късмет

Мирела от "Игри на волята" с интимни подробности (ВИДЕО)

Велислава от "Игри на волята" сподели колко им плащат, за да влязат в предаването (ВИДЕО)