Честито! Вече официално това е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ в "Игри на волята"

icon
Sofialive.bg
Източник: Нова телевизия

Очаквано Иван Рълев спечели „Игри на волята" и грабна 100-е бона!

„Направих немислимото. Никой не вярваше, че ще спечеля. Тате, това е за тебе! Бях подценяван и зарит в ъгъла, но психиката ми е толкова здрава, че просто няма какво да ме бутне. Като Феникс възкръснах", бяха първите думи на зъботехника след като триумфира.

Въпреки че е едва на 25 години, Рълев вече има бизнес, с какъвто не могат да се похвалят редица негови връстници. А инвестицията му със сигурност ще се отплати, и то скоро.

Още: Рълев се жертва в "Игри на волята". Дали друг не е победителят?

„Не съм виждал такава доминация. Момчил го победи на полуфинала, но на финала Рълев не изпусна лидерството", коментира водещият Димо Алексиев.

Втори остана „ситият лъв" Момчил. Той успя да навакса сериозно изоставане от Рълев, след като зъботехникът наложи убийствено темпо още в началото на битката. А „бронзът" остана за Мартин Елвиса, който беше на предела на силите си след като спечели двете елиминационни битки с Виолета и дъщеря й Денислава, а след това остана трети на полуфинала и се прокрадна на финалната битка.

Също на полуфинала отпаднаха Дунев и Мастагарков, оставайки четвърти и пети, а битката спечели Момчил, следван от Рълев. В нейния край Мартин, Мастагарков и Дунев си простиха за всички обиди през сезона, прегръщайки се братски.


Макар да не стигнаха до финалната битка, към която толкова много се стремяха, Дунев и Мастагарков записаха имената си със златни букви в ръкописите на „Игри на волята".

Още: Голям гаф - Нагласена битка! Подариха победа на Старейшините в "Игри на волята"!

"Изпитах истинско удоволствие да покажа на хората, че не трябва да си мускулест и як, за да достигнеш до това ниво. Има много по-важни неща от това. Щастлив съм", сподели Мартин Елвиса.

"Голямо приключение! Ще изляза по-различен оттук! Хора, мечтайте! Имате дар от Бога, вземете го и накарайте някой да се гордее с вас", сподели от своя страна Момчил.

Димо Алексиев бере душа в "Игри на волята". Лоша болест го повали!

Мирослава от "Игри на волята" показа как живеят богатите (ВИДЕО)

Неделчо от предишния сезон на "Игри на волята" е мамил в предаването?

Мирела е опасно близка с Илиян от "Игри на волята": Заедно ли са? (СНИМКИ)

Ново 20: Мъжете в племето на Непобедимите в "Игри на волята" мърморят, че не са оценявани