Цвети от Hell`s Kitchen с нов бисер (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Цветомира Стоянова/Instagram

Цвети от Hell's Kitchen продължава да е на шеф Ангелов, но и на зрителите. 18-годишната врачанка ръси бисер след бисер, а в един от последните епизоди тя се превърна отново в интернет сензация.

Поводът бе гостуването на фолк дивата Мария, която бе в компанията на дъщеря си Марая, съпруга ѝ Мирослав и неговите две деца. 

Цвети обаче е една от най-естествените мацки в този сезон на кулинарното шоу, а шеф Ангелов директно я попита - "какво знаеш за Мария?". Е, врачанката знае, че е певица, но си призна, че не знае за нея нищо друго. "А знаеш ли, че е чревоугодник?", попита Виктор Ангелов ученичката, а тя просто му отговори: "Да, в чалгата е и нищо друго не знам за нея. И е също чалгоугодник", но се оказа, че Цвети не е чула правилно шеф Ангелов и неговото "чревоугодник е".

Цвети пак обра точките на всички, но очевидно все пак знае, че преди няколко години Мария бе във Vip Brother, където изтърси някои лафове, които все още се въртят в TikTok. Кулинарката шеговито подхвърли, че се надява Мария да не ѝ каже култовата фраза: "Такива като теб по петима са ми готвили. И още го правят, добре се справям. И да ти харесва, и да не ти харесва", забеляза vbox7.

@hells.kitchen.bulgaria 🤩 Има ли сред вас чалгоугодници? 🤣 Цвети направо накара шеф Ангелов да се залее от смях! 😅 Гледайте Hell's Kitchen понеделник и вторник от 20:00 часа по @nova_bulgaria 🔥 #hellskitchen #hellskitchenbulgaria #хелскитчен #хелскитчън #helskitchen #helskitchenbulgaria #шефангелов #викторангелов #viktorangelov #сезон5 #кухнятaнаада #новатв #novatv #novabg #Bulgaria #Cooking #cookingshow #готвене #Цветомира #Цвети #Мария #чалга #попфолк #chalga ♬ original sound - hells.kitchen.bulgaria

@hells.kitchen.bulgaria ✨ такива като теб са ми готвили по петима✨ 👨‍🍳 ✨и още ми готвят ✨ Цвети познава класиките от творчеството на Мария! 😅 Гледайте Hell's Kitchen понеделник и вторник от 20:00 часа по @nova_bulgaria 🔥 #hellskitchen #hellskitchenbulgaria #хелскитчен #хелскитчън #helskitchen #helskitchenbulgaria #шефангелов #викторангелов #viktorangelov #сезон5 #кухнятaнаада #новатв #novatv #novabg #Цветомира #Цвети #Мария #vipbrother ♬ original sound - hells.kitchen.bulgaria