Цвети от ''Hell`s Kitchen'' влиза в "Ергенът"?

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Цветомира от последния сезон на "Хелс китчън" определено спечели симпатиите на зрителите и на самия шеф Ангелов с непринуденото си поведение и чувство за хумор. Интересът към нейната личност все още не е спаднал и последователите ѝ следят всяко нейно движение.

Напоследък се е отдала на приятна почивка по плажовете, съчетана с работа. 

Неочаквано обаче тя сподели в социалните мрежи, че вече иска да избягва публичността:

Още: Цвети от Hell`s Kitchen празнува щур бал с участниците от предаването (СНИМКИ)

"Едно дете ми вика: "Ела да се снимаме“ и аз му викам: "Не мога сега, остави ме на мира“. На абитуриентската ми беше чудо. Имах нает фотограф, той не може да ме намери да ме снима. Всички са ме заобиколили и аз не мога да дишам. Идеше ми да хвана гората. С колегите ми от предаването стана същото. Как ги нападнаха тия хора, съжалих, че ги поканих на бала си.

Брат ми най-много се изкефи от славата ми. Неговият клас са ми големи фенове и той се надува от гордост", категорична е тя.

"Непрекъснато ми звънят и ме преследват, да добият популярност покрай мен. Мислех, че инстаграма ще ми плащат за това, че имам толкова последователи, пък то не било така. Казаха им да се включа в тик-ток, там дават пари и наистина – спечелих 150 лв, но не знам как да ги изтегля", допълва тя.


За слуховете, че ще влиза в "Ергенът“ 3 Цвети категорично отрече: "Хора, няма да вляза в Ергена, защото ако вляза ще трябва да ги избия половината. На мен ми се ходи в "Игри на волята“. Много ми харесва, ама не мога да плувам. "Сървайвър“ е много глупаво предаване, него не го гледам".

Още: Виктория Капитонова проговори за победителя в Hell`s Kitchen

За външният си вид обясни, че й е писнало да се боядисва два пъти в месеца и затова си е направила косата черна. Има намерение да продължи да учи, но все още не се е насочила към конкретна специалност.

Вероника от Hell`s Kitchen нападна Станислав след изгонването си

Виктор Ангелов иска да изгони всички от Hell`s Kitchen

Ето коя всъщност е Виолета от Hell`s Kitchen

Цвети от "Hell`s Kitchen" сподели нещо много лично (ВИДЕО)

Няма да познаете Богомил от "Hell`s Kitchen" (СНИМКИ)

Ето кои са първите двама изгонени от "Hell`s Kitchen"

Шеф Ангелов затвори участник от "Hell`s Kitchen" в хладилник (ВИДЕО)

Конспирациите за Hell`s Kitchen - Кои готвачи имат най-голям шанс за победа?