Цвети от Хелс Китчън с богат италианец. Прекара празниците във Венеция и Милано!

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Врачанската готвачка Цвети, известна от "Хелс китчън", прекара празниците заедно с италианския си гадже Патрицио в Милано и Венеция.

Цвети, най-ярката участничка от последния сезон на кулинарното предаване, дълго време беше без приятел и заявяваше, че се фокусира върху кариерата си. Обаче по време на празниците тя обяви, че е влюбена и че нейният избранник е италианецът Патрицио.

Двойката сподели снимки от своята ваканция в северната част на Италия - Милано, Венеция и езерото Комо. Цвети и Патрицио демонстрират силни емоции и не се сдържат да покажат любовта си. Кулинарката се наслаждава на момента до своя млад и привлекателен партньор.

Още: Дичо има страхотен късмет! Измъкнал се е на крачка от голям инцидент

Цвети е променила стиловете на публикациите си в социалните мрежи и сега предпочита официални дрехи и по-скромни изображения, за разлика от миналото, когато често споделяше разголени снимки. Изглежда, че това е в миналото, като кулинарката в момента се фокусира на утвърждаването си в кулинарния свят.

Не е ясно как Цвети и Патрицио са се запознали, но спекулациите са, че това може да се е случило по време на работата й в италиански ресторант. Както разкри в "Хелс китчън", Цвети имаше гадже, но след края на предаването тя беше сама. Сега обаче е във вихъра на любовта и пътува с новия си партньор.


Култовото "Сделка или не" се завръща в ефир с НОВ водещ. Ето кой

Александра Богданска си хвана нов (СНИМКИ)

Шеф Манчев готви сватба

Тото и Кристин най-после показаха децата си (СНИМКА)

Надмини себе си, а не другите

4 признака, че излизаш с мамино синче