Две от обожателките на Ергена го удариха на чалга - ето каква скандална песен записаха (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: принтскрийн/YouTube

Две от най-популярните обожателките на ергена Виктор Стоянов изненадаха всички с общо парче. Гергана и Ева (Гергана е все още в предаването и една от фаворитките за спечелването на сърцето на Ергена) записаха чалга дует. Това е малко странно, защото до момента момичетата са се изявявали като певици в съвсем други жанрове - рап и поп музиката. 

Говори се, че идеята се е родила, докато са се борели за сърцето на Виктор в резиденцията в Турция. Това е станало на по-ранен етап, тъй като Ева отпадна от надпреварата в нейния среден стадий, докато плеймейтката Гергана не е изгубила шансове да си тръгне от състезанието като победителка. 

Според феновете текстът изглежда силно повлиян от предаването. И думите сякаш имат отношение към Виктор. Пее се: "Махай се, аз не съм за теб. Чу ли ме - ти не си за мен. За Бога спри, не се търпи, тръгвай си, върви си". (не че това не е и популярно клише в света на попфолка).  

Във видеото Гергана и Ева са в твърде разкрепостен стил и дрехите, които носят, са доста оскъдни. А розата, която всяка от кандидатките за слава желае в предаването, присъства също във видеото. Но има разлика - вместо романтика, цветето е предмет на еротични въжделения.