Едно от най-чаканите предавания се завръща по БТВ. Ето кое е то

icon
Sofialive.bg

Едно от любимите предавания на зрителите се завръща в ефира на bTV. От зимата стартира новият сезон на "Бригада Нов дом", а водеща отново ще бъде чаровната Мария Силвестър, която не се притесняваше да работи наравно с майсторите, за да променя съдбите на хората.

Продуценти на формата са Иван и Андрей.

"Да участваш по какъвто и да е начин в това, което прави Бригадата, е изключително вълнуващо. Много е приятно, но е и тежко физическо задължение", казва Андрей Арнаудов.

Още: Неочаквана и странна промяна в живота на Орлин Павлов. Певецът не е същият.

Официално снимките започват днес и ще продължат до края на декември. По създаването му ще работи огромен екип от професионалисти. Снимачните дни ще са шест на седмица и ще продължават по цял ден, пише "България днес".

Останалата част от екипа все още се пази в тайна, но за съжаление на дамите любимият главен майстор Владислав Караджов, който разрешаваше сложните казуси с ремонтирането на запуснатите жилища, няма да бъде част от предаването. Влади започна да прави свое собствено предаване за ремонти, но в различен формат. В него той работи със съпругата си, с която се запознаха именно в "Бригада Нов дом", където тя беше редактор.


Нов конфликт между Рачков и Веселин Маринов

Венелин Петков се похвали с нова работа през 2023

Андреа се разболя - не излиза от дома си

Това ли е новата жена до Асен Блатечки? (СНИМКА)

Въздухът в София е толкова мръсен, че си затваряш прозореца, за да се проветри стаята