Елвира от "Ергенът" сподели с какво се занимава новият й приятел (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Елвира, една от участничките, която отпадна от предаването "Ергенът", бе много запомняща се и се сдоби със собствена фен база. В къщата особено много се сближи с Ева, Благовеста, и Александра - и трите намериха сходство между характерите и бяха добра партия. 

Елвира на няколко пъти показа, че е романтична натура. Тя не пропускаше да пише по едно стихотворение за Виктор на всеки коктейл, а той ги приемаше и оценяваше.

Напомняме, че Елвира написа и своя книга, която бе озаглавена "Вярвам в чудеса" и събира нейни стихове. Няма да повярвате кой беше гост на премиерата - ВИЖТЕ ТУК.

След излизането си от предаването, тя бе гост в "Преди обед" на Сашо Кадиев, където сподели интересни подробности от личния си живот.

Оказа се, че веднага след излизането от имението, Елвира е срещната истинската любов.

"Той е много мил, много грижовен. Подкрепя ме много. Разбира ме. Познаваме се от преди предаването, но нямахме връзка. Когато влязох, той ме подкрепи, но аз мислех, че когато изляза, той може би ще си е намерил друга, защото все пак влизам в предаване да се боря за мъж. Когато си получих телефона, видях, че той ми беше писал абсолютно всеки ден в рамките на един месец как му е минал деня. В днешно време няма такива хора, които да те чакат, които да опишат как е минал техния ден. Просто това страшно много ме впечатли и си казах, че той е човекът за мен.", казва тя.

За него сподели още, че работи като футболен анализатор в компания във Великобритания.