Ето истината за Виолета от "Игри на волята". Крие тъмни тайни от миналото си

icon
Sofialive.bg
Източник: "Игри на волята: България"/Facebook, Колаж: Actualno.com

„Зад всяка успяла жена, седи един тежък житейски избор“- тази тежката максима бележи живота на Виолета от „Игри на волята“.

Преди 10 години, дъщерята на футболната легенда на "Левски" Стефан Стайков, преживя раздяла със своя съпруг. Въпросът за попечителство над тяхното общо дете, Дени, се оказа сложен и продължава много време. 

Още: Кой е мъжът до Виктория от "Игри на волята"?

И така, Виолета взема едно от най-тежките решения, които всяка майка може да вземе - да остави своето дете и да напусне страната, заминавайки сама за САЩ. В резултат на този решителен ход, двете се виждат рядко, но не губят контакта помежду си. На 47 години, Виолета развива успешна кариера в бизнеса зад Океана, където управлява имоти на стойност 100 милиона долара.

Заради дъщеря си Дени, Виолета се връща от САЩ, за да се включи с нея в риалити предаването "Игри на волята". Дени стана популярна след участието си в друг риалити формат - "Един за друг".

В момента не е ясно дали е обвързана с Кристиян Кирилов, участвал в "София ден и нощ", или вече са се разделили. Изтриването на общите им снимки обаче подсказва за последното.


Валери от "Игри на волята" пострада много лошо

Мъжът до Джаферович качи трогателен клип от прибирането ѝ вкъщи (ВИДЕО)

Чакалов от "Игри на волята" показа любимата си: Голяма красавица е (СНИМКИ + ВИДЕО)

Милена от предишния сезон на "Игри на волята" ядосана на продукцията (ВИДЕО)