Ето кой движи напред Виолета от Hell`s Kitchen

icon
Sofialive.bg
Източник: Hell's Kitchen/Facebook

Виолета до момента се доказа като един от най-талантливите, трудолюбиви и неуморни готвачи в тазгодишния сезон на кулинарното риалити Hell's Kitchen.

Финалът на предаването наближава, а тя се представя все по-блестящо във всяко предизвикателство. Оказва се, че основната ѝ движеща сила напред е семейството ѝ. 

В един от най-емоционалните си моменти в Hell's Kitchen Виолета се разплака, защото натрупаните в нея емоции от това, че не е виждала малкото си момиченце от дълго време, изплуваха на повърхността.

Малката ѝ дъщеричка е само на 5 години и е целият свят за нея. Тя е същинско копие на майка си и освен това по всичко личи, че е наследила страстта ѝ към готвенето, защото в клипчета, споделени в Instagram профила на Виолета, я виждаме сама да приготвя храна като опитен шеф готвач.

Виолета се запознава със съпруга си докато работи в ресторант в Лондон. Той също е готвач.

На снимките ѝ в социалните мрежи често можем да я видим в компанията на любимите ѝ хора – нейният мъж и дъщеричката ѝ – докато са на разходка сред природата, берат билки, смеят се и просто се наслаждават на времето, прекарано заедно.

Виолета е човек с всестранно развити таланти. Когато не се развихря в кухнята, тя е отдадена на другите си хобита - тичане, зимни спортове и йога. Готвачката дори има няколко медала от маратони.