Ето кой е тайното гадже на Габриела от "Ергенът" (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Ергенът/Facebook

Една от претендентките за сърцето на Алек Младенов, Виктория Асенова, разкри две от дамите по време на коктейла. Тя сподели, че познава Памела от детството, когато двете тренирали заедно. Но това беше само началото. След като Пам и Габриела Иванови обявиха, че са сестри, Виктория разкри още информация около тяхното участие в шоуто.

Виктория внесе нов елемент, като сподели, че работи като спортен мениджър в БФС и разкри, че знае кой е партньорът на Габриела. Неговото име беше замазано за зрителите, но в интернет пространството все повече се говори, че това е футболистът на „Лудогорец“ Оливие Вердон.

„Изненадах двете сестри, защото те не очакваха, че аз знам толкова много информация. Не се правя на блага и незапозната с казусите им“, заяви Вики в шоуто. Според нея футболистът „пуснал Габриела в имението за най-много 10 дни.“

Още: Не очаквахме Виктория от "Ергенът" да се появи на това събитие (СНИМКИ)

Интернет потребители разкриха, че футболистът има семейство, но феновете на риалитито откриха тайната му връзка и коментираха, че той помогнал на Габриела да стартира бизнеса си.

Габриела отрече, че познава футболиста лично. „Срещнали сме се веднъж, но преди дълго време“, поясни тя за футболиста на „Лудогорец“.

Проверка в търговския регистър обаче разкри, че футболистът е управител и единствен собственик на капитала на OG Beauty Bar – салонът, който Габи отвори малко след започването на „Ергенът“. В документа се описва и внесеният от футболиста капитал от 100 лв.


Още: Неделчо от "Игри на волята" си хвана красавица от "Ергенът"

Показаха футболиста от Лудогорец, с който Габриела от "Ергенът" има  отношения - trafficnews.bg

Ето КОЙ футболист от "Лудогорец" е спряган за гадже на Габи от "Ергенът 3"  (СНИМКИ) | Dama.bg - Любимият сайт на всяка дама

Става напечено! Излезе тъмна тайна за живота на участничка от "Ергенът"

Вижте Памела от "Ергенът" преди корекциите! Направо няма да я познаете!

Христиана от "Ергенът" БЕЗ ДА ИСКА разкри голяма тайна за продукцията!

Интересно! Ето как е изглеждала Магдалена от "Ергенът" преди 10 години (СНИМКИ)

Виктория със скандални реплики към участничките в "Ергенът". Изпада в паника!

Финалът на "Ергенът 3" ще е СКАНДАЛЕН. Не сте очаквали такъв край!

Ето за каква жена мечтае Алек Младенов от "Ергенът"

Вижте първите 13 участнички в "Ергенът" 3! (СНИМКИ)