"Фермата" се завръща ударно! Ще влиза много известна дама

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

"Фермата" се завръща на екрана с нов сезон на bTV под мотото "Нишката на живота". Деветото издание на риалитито ще стартира на 4 септември от 20 часа. Продуцентите обещават, че тази година зрителите ще видят вечните български традиции в динамиката на модерния свят.

Новият сезон на предаването идва с нови правила, игри и визия. Освен това, Иван и Андрей няма да водят риалитито сами, а до тях ще застане жена – според мълвата, това може да бъде Емануела Толева или Ирина Тенчева, половинките на култовите водещи.

Мария Силвестър, работила с двамата още преди 12-13 години, когато водеха вечерното предаване "Шоуто на Иван и Андрей“ по Нова тв, където тя бе репортер. Тя бе и водеща на благотворителния концерт "Помогни от вкъщи“, даренията от който подпомогнаха най-уязвимите и засегнатите от извънредното положение в страната деца и възрастни хора.

Още: Ето в кое легло е била Арсения преди "Фермата" (СНИМКИ)

Снимките на шоуто вече са стартирали в близост до Перник, където в следващите седмици в стопанството и на арената ще има много битки.

Въпреки обновените правила, визия и битки, водещите отбелязват, че "Фермата“ ще запази духа, който я превърна в най-българското риалити. Предаването ще се излъчва от 20 часа всеки понеделник, а от вторник до четвъртък – от 21 часа.

Феновете на шоуто изразяват надежда, че семейство Джаферович няма да са участници. Те не искат да чуват за двойката, която се отличава с безкрайните си изяви на малкия екран.


Още: Иван и Андрей разкриха някои истини за "Фермата"

 

 

Още: Всички от "Фермата" в шок: Хепи Ванче отмъсти по този немислим начин на враговете си в шоуто

Дидо от "Фермата" показа семейството си (СНИМКИ)

Митрофанова влиза във „Фермата“, ще ги учи как се взривяват мостове

Да не повярваш - научих някои неща от „Фермата 5“!