Големи драми в "Денсинг старс" - искат да бият един от участниците

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Тази година в "Денсинг старс" скандалите се наредиха като на лента, особено след влизането на чалга изпълнителите. Емануела и Емрах Стораро избухнаха с много скандали, но поне тя напусна състезанието, за разлика от малкия син на Тони Стораро, който вероятно ще продължи да предизвиква поредица от скандали.

Не забравяйме, че преди това той направи нещо изключително нагло - награби танцовата си партньорка Веси Данева на сцената и опита да я целува.

Самата тя не скри шока си, но има и още.

Още: Виктор Стоянов с БРУТАЛНО падане в първия епизод на Dancing Stars (ВИДЕО)

Веси има сериозен приятел, който бил яростен от поведението на Емрах и му изпратил заканително съобщение. В него му написал: "Ако не се извиниш публично за поведението си, може да събираш зъбите си от пода!", разкриват източници близки до Данева.

Самата Веселина е ядосана на Емрах и му забранява всякакви близости с нея в бъдеще, като го заплашила, че ще прекрати сътрудничеството им в предаването.

"Между нас няма нищо освен професионален ангажимент и това трябва да ти е ясно", заяви пряко на ефира снощи Веселина, като отново подчерта, че целувката на Емрах е била изключително неприятна.


Първите отпаднали от Dancing Stars разкриха ИСТИНАТА зад кулисите

Мария Бакалова влезе в Dancing Stars