Христиана от "Ергенът" разкри защо е влязла в "Ергенът"! Не е заради Алек! (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Христиана Манова беше една от най-колоритните, цветни и забавни образи в тазгодишния сезон на “Ергенът”. Уви, тя си тръгна още в началото на надпреварата за сърцето на Алек. Ето какво сподели тя за самия формат и образа си в него.

“Не съм гледала предишните сезони на “Ергенът”, само малки, кратки откъси и не съм се записала аз, а приятелка. Даже това беше моята племенница, която е на 17 години и нямаше годините, за да участва тя самата, затова прати мен.”

“Докато започна излъчването на “Ергенът”, в моя живот се случиха доста неща. Гледам сериите с приятеля си, като много често го гоня в другата стая, защото той иска да си коментираме, а аз искам да видя какво ще излъчат, как са го отрязали. Когато се видях в първи епизод, как влизам, бях в потрес. Те бяха изрязали забавната част, беше страшен купон, но ме бяха представили като страшна вещица. Но ми хареса образа, който са ми изградили, има част от мен в него, но доста често е too much.

Още: Филип Буков обиди ЖЕСТОКО "Ергенът"

Когато влязох бях подпийнала по няколко причини. Първо - бяха ми загубили багажа на летището. Второ - когато видях червената рокля с перата, много плаках. Не исках това да е мойта рокля. Не остана време нито за грим, нито за прическа. Събудиха ни в 8 сутринта, за да се подготвяме за влизането и влязохме към 10 вечерта. Нито едно от момичетата не беше яло. Аз си мислех, че отивам на почивка, честно. Не вярвах, че е такъв тормоз, реалността е друга.”

Теа от "Ергенът" пусна гола фотосесия (СНИМКИ)


Милена от "Ергенът" е преродена? Била е на крачка от смъртта три пъти! (ВИДЕО)

Превърнаха Виктория от "Ергенът" в мартеница! (СНИМКА)

Няма да я познаете! Ето как е изглеждала психоложката от Кюстендил преди години (СНИМКИ)

Това е най-възрастната участничка в "Ергенът" 3. Направила е нещо немислимо!

Ето за каква жена мечтае Алек Младенов от "Ергенът"

Вижте първите 13 участнички в "Ергенът" 3! (СНИМКИ)

Скандално начало на трети сезон на "Ергенът". Зрителите са в шок!

Първа целувка в Ергенът 3 - ето с кой се мляска Алек