Хванаха известна певица дрогирана зад волана. Обяснява, че пила прахче против грип

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

След като певицата Диона бе заловена от органите на реда да шофира под въздействието на кокаин, тя бе задържана и след освобождаването си под парична гаранция даде обяснение пред някои медии. Днес, тя сподели своята гледна точка чрез пост в личния си профил в Инстаграм, за да разясни ситуацията. В своя текст тя написа:

"Не бързайте да заклеймявате, съдите и обвинявате! Не знаете много неща за личния ми живот, за здравословното ми състояние, за мен като цяло. Съдействала съм на органите на реда, както е редно. Понесла съм отговорност за обвинението, което ми беше отправено. До колко е основателно ще се разбере от кръвните ми проби."

Преди това, певицата беше споделяла пред медиите, че в детството й липсвала моралната подкрепа от родителите й, особено от майка й, което влияло на нейното израстване. Допълнително, тя беше изправена пред трагедия, след като загуби бебето си във втория месец от бременността след годежа с любимия си тогава мъж.

Още: Не всичко е розово за Крисия. Тя проговори за най-тежкия период от живота си (ВИДЕО)

Кръвната проба също показа наличие на кокаин в кръвта и за Диона следва глоба в размер на определената от съда сума за автомобила, който кара, както и допълнителна парична санкция за престъплението в размер от 1200 до 1500 лева.

Цитиридис щял да подпали НДК

Диляна Попова проговори за новия си мъж


Певецът Рафи скърби - загуби родител

Владо Карамазов с призив към всички за помощ

Ванга с шокиращи предсказания за предстоящите месеци

Ваня Джаферович ли ще е новият Ерген? (СНИМКИ)

Как да се отървеш от най-добрата му приятелка (без убийство, засега)