Интересно! Петър от "Фермата" сподели каква е идеалната жена за него!

icon
Sofialive.bg
Източник: Фермата/Facebook

Жените в риалити шоуто "Фермата" споделиха своите предпочитания по отношение на идеалния партньор.

Фитнес треньорката Ния, която в момента се грижи за своя малък син, първа реши да сподели какъв партньор търси. За нея, идеалният мъж трябва да разполага с чувство за хумор, да бъде добродушен и, най-важното, да обича нейното дете. Тя се характеризира с перфектно тяло и впечатляващи татуировки, което я прави много атрактивна. В началото на шоуто, тя прояви интерес към атлетичния Георги, но след кратко той я отхвърли и се насочи към гимнастичката Валерия. Въпреки че Ния не постигна успех при Георги, тя съхрани добри отношения с него.

Продавачката на цветя, Еми, сподели с една дума какви качества търси при партньора си - "трудолюбив." Тя се отличава с трудолюбие и е изключително активна в стопанството. По време на обиколките си из градските пазари, тя продава цветя и участва в различни работни задачи. Еми заяви, че не може да понася мъже, които не са трудолюбиви.

Още: 20 бързи въпроса към Димитър Господинов - Гуспата от "Фермата"

Актьорът Петър каза, че иска силна жена със собствено мнение. 

"Фермата" не само предоставя на участниците физически предизвикателства, но и създава възможност за тях да споделят своите представи за идеалния партньор и партньорство. Тези различни гледни точки и предпочитания допринасят за разнообразието и интереса на риалити шоуто.

Интересни участници! Вижте кои известни влязоха във "Фермата" (СНИМКИ)


Пада голяма мистерия за "Фермата". Водещите разкриха новите правила

Иван и Андрей се завръщат с "Фермата"

Ето големият победител във "Фермата"

Митрофанова влиза във „Фермата“, ще ги учи как се взривяват мостове