Иван Рълев сподели за тайната си връзка с Денислава в "Игри на волята". Още куп интересни подробности в това ВИДЕО

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята: България/Facebook

Иван Рълев е големият победител в най-гледаното риалити в българския телевизионен ефир. Зъботехникът от Симитли спечели сезон 5 на „Игри на волята“ и днес е гост в студиото на „Събуди се“.

„Беше тежка битка и трудна победа. За мен това е най-голямото ми постижение да се изправя на Арената срещу толкова силни воини. Преживях три месеца в глад и мизерия и бе трудно да постигна това. Влязох в предаването с тази цел. Горд съм, че го направих. Повярвах в себе си“, разказва големият победител.

„Още със стъпването на Арената, в първия ден и всеки следващ след това, си представях, че мога да съм победител. Това и вярата ме крепяха“, признава Рълев. „Огромното желание и вярата в себе си ми помогнаха. Трябва да вярваш, че можеш да го направиш. Психиката е важна, защото има моменти, в които можеш да рухнеш чисто психически и да не се справиш в критичните моменти. Народните танци също оказа влияние. Вчера след финалите се чухме с моя ръководител и му благодарих. Бил съм 14 години при тях и са ми помогнали много относно дисциплината и възпитанието. Първите ми стъпки са били там. Народните танци са изключително тежък спорт, защото не спираш да тропаш като кон два часа. Много е уморително, но така успях да развия лекота и да усещам тялото си по такъв начин.“

Още: Дунев от "Игри на волята" скри шапката на всички с това ВИДЕО

„Снощи беше емоционална вечер и отново преживях хобедата. Бяхме заедно всички участници в едно заведение. Организирано беше страхотно с торти, фойерверки, изненади, връчване на чек и се почувствах много специален в този момент. Радвам се, че го изпитах с тези хора, с които съм страдал цели три месеца“, разказва победителят.

Кое е посланието, което най-силно го е докоснало?

„Това е посланието от баща ми. Той беше човекът, който много вярваше в мен и затова посветих победата си на него. Много специален е за мен и много ми е помогнал в живота. След като се чухме снощи след победата, официално ми каза, че винаги е вярвал в мен и не се е съмнявал, че няма да се справя. Знае на какво съм способен, но той ме изградил като човек и съм му благодарен. Много съм щастлив, че успях да победя и да спазя обещанието към себе си. Знам колко им е било трудно на родителите ми през годините и колко са давали за мен. Това беше вид мое отплащане към тях. Особено към баща ми, тъй като той е виновникът аз да имам собствена лаборатория днес. В момента съм зъботехник и не спирам да се развивам. Дори и вчера след купона по празнуването имах неотложна работа, заради която се върнах в лабораторията, за да я свърша до 5 часа тази сутрин.“


Как продължава животът извън Арената на шампиона от „Игри на волята“?

Още: Зрителите са бесни на водещия на "Игри на волята". Ето какво направи Димо Алексиев!

„В момента нямам отношения и с двете дами, с които ме свързват. Нямам човек до себе си. Фокусиран съм върху работата си. Не ми остава време, тъй като искам да се раздавам на максимум за човека до мен. Не е моментът да имам сериозни отношения с някой, защото няма да са пълноценни. Взаимоотношенията ни с Денислава започнаха след Игрите. Може би емоцията там беше много силна, което повлия и за кратко на нашите отношения. Приключиха, но останахме приятели. Просто не сме един за друг. Имам доста фенки, но гледам да съм премерен и да отвръщам с уважение към всеки един, който ми пише. Това, че съм станал известен, не би ме променил. Ще си остана същият Иван, който ме познават“, обещава победителят.

Иван споделя, че хората го разпознават по улиците и му е много приятно от вниманието.

Кой е най-тежкият му момент в предаването?

„Това беше когато разбрах, че по здравословни причини съм загубил брат си в предаването. Притесних се, защото знам какво е глад и мизерия на Чистилището. Той има огромното желание да влезе в „Игри на волята“ All Stars. Пожелавам му го искрено, но аз не знам дали бих могъл. Ако имам такава покана, бих я приел на драго сърце, но липсата ми ще се отрази пагубно на бизнеса ми, с който се занимавам. Емоцията, която получих сега, не смятам, че мога да я изпитам по същия начин и в „Игри на волята“ All Stars. Вече съм бил в това нещо, подготвен съм, а и съм шампион. Не смятам, че човек може да спечели два пъти „Игри на волята“.

Още: Гатьо от "Игри на волята" обяви тик-ток траур за напускането си. Хората правят подписка за връщането му.

„Печалбата от 100 000 лв. ще реинвестирам в лабораторията си. Направих я преди да вляза в Игрите, но отворих вратите й, два дни след като се завърнах от морето, след финала“, коментира Рълев.

„Емоцията не би могла да бъде изпитана на друго място, освен на Арената на „Игри на волята“. Кандидатите за следващите сезони трябва да вярват много в себе си и в качествата си. Да не се подценяват и трябва да бъдеш малко луд“, е съветът му към десетките хиляди желаещи да се включат в екстремното риалити „Игри на волята“.

Рълев разкри, че с Денислава Велкова, която завърши 6-та в “Игри на волята” 5, са имали връзка. В момента обаче те са скарани. В “След Игрите” Иван споделя и какво мисли Виолета, майката на Дени, за техните отношения.

Пред водещата Ива Иванова Рълев беше категоричен, че без подкрепата на Виолета в племето на Гладиаторите той е нямало как да стигне до финал. Бизнес дамата влезе в открита коалиция с него. Победителят сподели, че според него следващият сезон може да бъде спечелен от жена.

Още: Джаферович е в коледно настроение (СНИМКИ)

Продуцентът на "Игри на волята" сподели интересни истории от "кухнята" на предаването