Изненада! Маги Томова не получи роза от Алек в "Ергенът"

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Маги Томова, която още от първия епизод на „Ергенът” се превърна във фаворитка за спечелването на шоуто, не получи роза. За това ни намекнаха още в промото за тази вечер. Видя се как Маги кърши празни ръце без заветното цвете, а сълзи напират да рукнат от очите на 36-годишната блондинка.

Оказа се, че това е само шега от страна на Алек и вместо роза, тя получи покана за среща. Маги наистина става една от финалистките заедно с другата блондинка Надежда Вишева. Но както вече отдавна се говори нито едната от двете красавици няма да си тръгне под ръка с Алек Младенов. Както вече се разбра от коментари в социалните мрежи, синеокият богаташ няма да избере никоя от тях и ще продължи напред сам.

Засега причината да не си избере жена не е ясна. Но вариантите да остане сам са два. Според първия се е повлиял от родителите си, особено от баща си. Който нямало да хареса нито Маги, нито Надежда.

Още: Валерия от "Ергенът" със съкровена изповед за домашно насилие (ВИДЕО)

От известно време се носи слух, че Александър Младенов е обвързан навън. Имал си сериозна половинка – щерка на мастит столичен адвокат, тя самата е юрист и Алек не е играл честно в „Ергенът” като повечето от кандидатките за сърцето му, които са крили гаджета навън.

Ето кой е мъжът до Христиана от "Ергенът" (СНИМКИ)

МНОГО ЛЕСЕН СЦЕНАРИЙ: Алек и Магдалена на романтично пътуване (СНИМКИ)


10 НОВИ РАЗКРИТИЯ за Памела и Габриела от "Ергенът"

Вижте Надежда от "Ергенът" преди корекциите! Няма да я познаете! (СНИМКИ)

Теа от "Ергенът" пусна гола фотосесия (СНИМКИ)

Интересно! Ето как е изглеждала Магдалена от "Ергенът" преди 10 години (СНИМКИ)

Няма да я познаете! Ето как е изглеждала психоложката от Кюстендил преди години (СНИМКИ)

Скандално начало на трети сезон на "Ергенът". Зрителите са в шок!

Първа целувка в Ергенът 3 - ето с кой се мляска Алек