Известен актьор съди сериала "Под прикритие". Ето кой е той и каква е причината.

icon
Sofialive.bg

Сериалът "Под прикритие" определено е един от най-гледаните български сериали в ефир. Снимките за него започват още през 2011 година. Има пет сезона и в него участват много известни актьори, които сме виждали в киното и театъра.

Сред участниците в сериала са Ивайло Захариев, Кирил Ефремов, Захари Бахаров, Михаил Билалов, Владимир Пенев, Александър Сано, Мариан Вълев, Христо Мутафчиев, Цветана Манева, Бойко Кръстанов, Йоана Темелкова и други.

Оказва се, че именно Ивайло Захариев, който играе ролята на Мартин в сериала, съди БНТ, които излъчват сериала "Под прикритие" дълго време преди да се продадат правата на Нова телевизия. Това става ясно от видео в TikTok на актьора.

Още: Нещо странно се случва с Тото след видеото с Тити. Пусна ВИДЕО от затвора

То започва с новината, че БНТ ще започне отново излъчване на хитовия сериал.

"Хиляди хора искат да разберат какво се случва между мен и БНТ. И ето, днес разбирам, че съдията е излязла с решение в моя полза. Това решение обаче по-скоро ме кара да се ядосвам, да се чувствам омерзен, обиден. Защо тази нищожност на решението ме кара да кипя от емоция, която не ми дава възможност да структурирам какво искам да разкажа за това какво се случва. Ще изчакам няколко дни да си избистря мозъка и да разкажа всичко подробно защо се стигна до дело, защо ще се боря на следваща инстанция, защо няма да се предам докрай. Очаквайте!", категоричен е Захариев.

Вижте цялото видео:

@ivaylo.zahariev Делото срещу @BNT по случая с #ПодПрикритие ♬ Mein Herz brennt - Rammstein


 

Още: Жени Калканджиева с големи разкрития за шоубизнеса в България (ВИДЕО)

Шеф Манчев готви сватба

Кичка Бодурова сподели за голяма трагедия

Алекс Богданска отказала 40 бона

Бившата на Чефо от "Сървайвър" се събра с Митака от "София ден и нощ"

Нов конфликт между Рачков и Веселин Маринов

Актьорът Ивайло Захариев проговори за развода си

Ето как Теа и Наум Шопови отпразнуваха рождения ден на дъщеря си (СНИМКИ)