Жени Джаферович ли е първият участник в "Игри на волята" този сезон? (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

В събота - 3 септември, е първият пилотен епизод на новия сезон на "Игри на волята". Водещите отново са Ралица Паскалева и Димо Алексиев и обещават да станем свидетели на епични битки, каквито не сме виждали досега в българския ефир. От продукцията също обещават, че участниците тази година ще са още по-интересни и различни от миналите сезони.

Една снимка и куп други сторита в профила на Жени Джаферович в Инстаграм обаче разбудиха духовете за това дали пък не е била цяло лято в "Игри на волята". Наскоро тя попита последователите си: "Банда, още съм на почивка. Знаете, че липсвах лятото. Сега ви питам обаче… Знаете ли защо? 🤔😜 (Белезите по краката ми са жокер)", а голяма част от предположенията бяха именно, че половинката на футболиста Ваня Джаферович е била участник в риалити шоуто. Тя не пропусна да потвърди или отрече това предположение в стори.

За голям период от време тя отсъстваше от социалните мрежи, а това повдигна доста въпроси, на които сега вече има ясен отговор. По снимките изглежда, че не се е щадила, ако наистина е участвала там, защото на фотосите забелязваме белези по тялото, които означават само едно - не е спестявала сили и се е борила за всяка една победа.

Вероятно утре предстои да разберем дали тя е сред участниците и дали ще има нови регламенти, битки, предизвикателства.