Жесток скандал в "Ергенът" - Виктория изля чаша с алкохол върху Александра и с викове "Проста си" напусна стаята

icon
Sofialive.bg
Източник: Виктория Капитонова

След отпадането на Людмила от "Ергена" състезанието влиза в решителната фаза. А сблъсъкът между Виктория и Александра ескалира до много високо ниво, което втрещи зрителите. 

Кадрите от следващото предаване показаха двете конкурентки в жесток скандал. Стана ясно, че нещата са започнали да загрубяват след като Александра обвинява Виктория, че е голям егоист. В началото Виктория сдържа нервите си я пита: "За първи път ли забелязваш, че съм егоист"? 

ВИЖТЕ ОЩЕЩе излъчи ли БГ телевизия мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви?

Спорът обаче бързо излиза от контрол и Виктория избухва. Тя се обръща към Александра с думите: 

 

"Аз те дразня от самото начало, сега ще станеш оттук и ще си тръгнеш. Всеки ден рева, вчера рева, днес рева, непрекъснаот ревеш. Ти си българска злобарка, повече не искам да говоря с теб и си тръгвам", казва Виктория, докато Александра й отвръща, че е "толкова фалшива". 


Но нещата не спират дори дотук. Кадрите показаха как Виктория просто излива чашата си с алкохол върху Александра и с викове "Проста си!" излиза от стаята. 

 

Не е ясно дали Виктор ще научи за тази разпра и каква ще бъде реакцията му, тъй като и Александра, и Виктория, са сред неговите фаворитки. Въпреки, че Александра е основателно подозирана за най-вероятния победител, Виктория успя да се издигне в очите на Ергена, след като му спомена, че много трудно е преживяла последната си раздяла. А именно ранимостта в нея бе онова, което липсваше на Виктор, за да я хареса истински, коментират зрителите. 

ВИЖТЕ ОЩЕЩе излъчи ли БГ телевизия мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви?