Как Виктор Стоянов е решил да стане първия Ерген? (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Личен архив

Виктор Стоянов е "първият Ерген" на България, който търси своята половинка в живота в национален ефир чрез реалити предаване. 

Той не добива популярност чрез предаването, а го има още преди него - участвал е в множество реклами и видеоклипове на родни певци и певици.

Как обаче е решил да участва в подобен тип предаване, вместо да търси половинката си извън реалити предаване? Виктор разказва за това в подкаста "Фактор".

"Един господин ме потърси във Фейсбук. Написа ми съобщение. Представи се като човек от продуцентска къща. Спомена всички негови продукции и ме покани на среща. Помоли за телефон за контакт. Когато вече се чухме по телефона, аз му зададох въпроса "За какво точно става въпрос?". Той ми отговори много интригуващо: "На този етап е строго конфиденциално. Ще можем да ви разкрием повече на интервюто." Това предизвика много голям интерес в мен, отидох на една среща, запознах се с още 4 човека и проведохме едно интервю в продължение на повече от час, в което само те ми задаваха въпроси. Аз все още не знаех защо го правят. Накрая ме попитаха дали знам за предаването "The Bachelor" и аз отговорих искрено "Не".", разказва Виктор.

Той разбира, че предаването ще се снима в Турция и ще трябва да избира между 22 дами, които ще се борят за сърцето му. 

Изненадващо за всички, Виктор първоначално отказва предложението, защото имал бизнес, в който е инвестирал много, но от продукцията успяват да го убедят, че това е перфектната възможност да срещне любовта на живота си.

Първият човек, на който е звъннал, за да каже новината, е майка му, която напълно го е подкрепила.