Капитонова се разплака в Hell`s Kitchen

icon
Sofialive.bg
Източник: Нова телевизия

Поп-фолк изпълнителката Роксана напусна Hell’s Kitchen България, а Виктория Капитонова не можа да скрие сълзите си.

Колоритната певица не успя да се справи в първата вечерна резервация на златните и се сбогува с участниците и шеф Виктор Ангелов. Първата вечерна резервация за златните започна с ново меню, подготвено специално от тях. Това предизвика затруднения в кухнята на черните. В средата на вечерта опитните черни куртки набраха скорост и обърнаха играта в своя полза, а опонентите им потънаха безславно и трябваше да номинират двама от своя отбор. До Емануел пред шеф Ангелов застанаха Виктория и Роксана, които бяха номинирани от звездите. Шеф Виктор Ангелов не успя да скрие разочарованието си от поп-фолк певицата Роксана, а закъснението за началото на първата вечерна резервация на златните се оказа ключово за нейното напускане. Зрителите обаче са доволни от махането й.

"Много се задържа там. Никакво уважение. Все едно се намира в махалата и разговаря с някой от тези.... Но все пак вече всичко е Ок. По добре късно отколкото никога", пише зрител. "Много късно я изгони. Не мога да си представя, че в такъв елитен ресторант им се веят косите наляво и надясно. Роксана само мигаше като ученичка и нищо друго. Браво, че си тръгна", коментира друг на Фейсбук страницата на предаването.

Забавно голф предизвикателство за предимство даде старт на битката между отборите на златните и черните. Звездните готвачи и черните куртки готвиха в караваните на Hell’s Kitchen за посетителите на голф клуба в село Равно поле. Васил, Станислав, Виолета и Кристиан не успяха да се възползват от спечелената преднина и загубиха, благодарение на което Роксана, Къци, Мирослава, Виктория и Емануел получиха специална награда – посещение в ресторанта на Емануел. След това в Кухнята на Ада готвачите от двата отбора бяха изправени пред ново състезание, в което всеки участник трябваше да подготви авторски диетичен десерт. Златните загубиха и Емануел получи оранжевата престилка, а ключово решение за премахване на една от чиниите на звездите доведе до скандал и разочарование в Роксана, която по-късно закъсня за вечерната резервация.