Кенан от "Фермата" едвам издържа. Вижте каква лудост направи!

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Състезанието в "Фермата" на дегустация изправи "Канатица" пред предизвикателство, но нито Кенан, нито Петър успяха да проявят своите познания относно традиционната българска алкохолна напитка.

Кенан от "Елбетица" с гордост заяви, че през целия си живот е консумирал цяла тон ракия, но в състезанието се сблъска със сложностите на дегустацията и се поддаде. Преди началото на състезанието, той обяви: "Със сигурност съм изпил тон ракия през целия си живот, но състезанието ще бъде предизвикателство, тъй като има своите тайни. Ако спечелим, ще отдадем победата на жена ми и сина ми, Амир." Петър от "Елбетица" изрази по-голямо самоувереност в своите познания и подход към дегустацията.

Той заяви с увереност: "Седмици наред не сме консумирали алкохол. Ще определим дали ракията е сливова, гроздова, кайсиева или каквато и да е! Ние, "Елбетица", сме по-добре организирани и няма да се конфронтация. Предимството е на наша страна." Този подход наистина се оказа успешен. "Елбетица" разпознаха 2 от 6 ракии, докато "Канатица" разпознаха едва 1 от 5, тъй като времето не им позволи да докоснат желаната шеста на вкус.

Още: Известна актриса и участничка във "Фермата" ще става майка. Ето коя! (СНИМКИ)

Петър поясни, "Ракията е уникален алкохол. Вкусът й произлиза директно от плода, в противоположност на другите концентрирани алкохоли." В крайна сметка "Елбетица" избегнаха изключение и прехвърлиха "Канатица" на първия си подвиг в състезанието, но Кенан се изрази готов за бъдещ реванш.

Гуспата от "Фермата" написа стихотворение за дъщеря си

Участничка от "Фермата" стана баба


Хепи Ванче е аут от "Фермата" - Защо?

Хепи Ванче от "Фермата" каза по какви мъже си пада

Дидо от "Фермата" показа семейството си (СНИМКИ)