Кои букмейкъри предлагат най-добрите коефициенти за Euro 2020?

icon
Sofialive.bg
Източник: Getty Images/Guliver

Все по-често ще откриваме, че спортните фенове ще трябва да се запознаят не само с различните анализаторски платформи и прогнози за предстоящите срещи, но и да открият възможно най-добрите платформи, когато става въпрос за правенето на спортни прогнози. Ако разгледаме малко по-сериозно анализа на Efirbet тук - efirbet.com/uefa-euro-2020 ще открием и кои точно букмейкъри ще предлагат и възможно най-добрите коефициенти.

Ако обаче трябва да посочим само това, то тогава отговорът няма да бъде толкова изненадващ, впрочем истината е, че макар и да имаме няколко чужди оператора на територията на България, които оперират с лиценз и предоставят доста интересни предложения, оставаме категорични, че родните представители на индустрията изобщо не могат да ни разочароват, особено след като открием, че в това отношение коефициентите са доста конкурентни, особено след като видим, че още при първия мач на Турция срещу Италия, самите прогнози се различават със стотни. Логично е, че през следващия месец ще открием доста футболни фенове, които ще приемат ролята на експерти в търсенето на възможно най-добрите условия.

Това изобщо не трябва да ни изненадва, особено след като и самите оператори са подготвени да зарадват своята аудитория. Следователно, ако трябва да отговорим на въпроса, кой ще даде по-добрите възможности, логично е, че няма как да спрем само до предложенията на коефициентите. Конкретно за тази среща, както ще се случи най-вероятно и за всички останали в последствие, наистина оперира на средни стойности, които няма да се различат особено. По-важното тук е какви промоции ще предоставят всички букмейкъри, защото в началото на толкова мащабен и вълнуващ турнир, при това със специални правила, трябва да обърнем внимание на специалните промоции и бонуси, които ще накарат всеки един запалянко да открие повече адреналин от направените прогнози, както и да инкасира по-сериозни шансове за успех.

В общи линии, коефициентите нямат толкова голямо значение, колкото предлаганите услуги, опциите като пряко предаване, които ще ни позволяват да гледаме конкретна среща напълно безплатно, при това от мобилния си телефон, както и още допълнителни функции като кеш-аут, с чиято помощ да имаме контрол над риска. Добрата новина е, че спокойно може да разгледате професионалното мнение и оценка на анализаторите, които в много лесни и ясни стъпки посочват кои оператори ще имат по-добри условия спрямо друго. Не е трудно да открием, че и мнозина са подготвени с допълнителни турнири, участие за по-сериозни джакпоти и още много други интересни опции.

Следователно ще отговорим и точно така на основния въпрос, посочен в самото заглавие: ако търсите само коефициенти, практически може да се лишите от много повече. В последно време конкуренцията между букмейкърите става все по-жестока, но победители в това отношение остават винаги и само самите клиенти, които получават още по-сериозни и приятни опции за успех, като с тяхна помощ имаме и шансът да вземем най-доброто от футболното първенство.

Преди всичко ще припомним, че анализаторите посочват само и единствено  лицензираните оператори, които могат да ни гарантират честна игра, защита на личните данни и сигурност при транзакция. Макар и самите лицензи винаги да са посочени на видно място, задължение на клиентите е да погледнат и да се информират. Ако  използвате линковете от анализаторските платформи, тогава всичко е наред, но в случай, че се озовете при непознат букмейкър, проверявайте за наличието на лиценз, само той гарантира вашата безопасност и сигурност.