Кои са бойните спортове, на които можем да залагаме в Ефбет?

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Когато чуем за онлайн залагания, то навярно в главите на повечето хора излизат сходни конотации. В това число може да включим избор на реномиран хазартен бранд, поставяне на определени финансови лимити в случай на грандиозен неуспех, но не на последно място винаги трябва да знаем на какъв вид спорт ще залагаме. Обичайно отговорът на последното чудене се върти около футбола, баскетбола, тениса, а защо не и волейболa. Има обаче и по-агресивно настроени личности, които обожават тежкотоварните битки в бокса и в света на ММА-а. Efbet предлага достатъчно пазари по тази линия, а за допълнителна информация може да посетите сайта на online Efbet. В следващите редове ще изведем и най-популярните бойни спортове, които обират лаврите по отношение на хазартните прогнози.

 

1. Бокс

Няма как да не започнем именно от спорта, в който са се състезавали и великани като Мохамед Али, Майк Тайсън и др. Феновете на бокса по целия свят са едни от най-многобройните. От друга страна, истината е, че големите и заслужаващи си боксови срещи всъщност са сравнително редки. Това означава, че и хазартните компании не разчитат именно на този спорт за най-мащабните си печалби. Въпреки всичко, когато участват някои от големите звезди, като Антъни Джошуа, Тайсън Фюри, Олександър Усик и др., то може да сте убедени, че интересът е неповторим. Секцията на efbet в това отношение дава доста възможности, като освен съвсем стандартната възможност за краен победител, може да се насладим и на редица други оферти – в това число победа в конкретен рунд, метод на победа ( по точки, нокаут) и др. Разбира се, любителите на внушителните коефициенти ще се впуснат и в борбата на живо, след като са си създали известни впечатления от събитията на ринга.

 

2. ММА

Отиваме и към следващия спорт, който не само е по-всеобхватен по отношение на бойните техники, които включва, но и не отстъпва драстично по популярност в сравнение с боксовите галавечери. Именно бойните вечери в света на ММА-а са сред най-доходните и печеливши са организатори, спонсори, промоутъри, както и за самите бойци. А в този спорт не липсват и имена, които да са отлично известни и на българските зрители – Конър Макгрегър, Хабиб Нурмагомедов и прочие. Битките между ирландеца и дагестанеца бяха сред най-гледните събития от изминалите години, като може да сте убедени на свой ред, че и броя на направените залози не е отстъпвал значително. Тук отново имаме разнообразни възможности за хазартни прогнози, включително метод на победа, краен победител и рунд, в който това да се случи.


 

3. Карате

Накрая може да обединим и малко по-малко популярните бойни спортове, които обаче също намират своето достойно място в класациите на компанията efbet. Няма как да подминем спорта карате, което донесе толкова много радост само преди месеци на българските спортни почитатели, след като Ивет Горанова завоюва златния медал на Олимпиадата в Токио. За любителите на залози имаше сензационна възможност за големи печалби, защото букмейкърите предлагаха невероятно изгодни ставки именно за успех на нашата състезателка, която ги изненада. Скоро предстои Световно първенство по карате, където Ивет отново ще е сред фаворитите. Може да сме сигурни, че този път щедростта на хазартните брандове ще е значително по-ниска след предишните й успехи.