Кои са най-предпочитаните бонуси от феновете на спортните залози

icon
Sofialive.bg
Източник: Архив

Все по-често можем да открием, че спортните фенове следят с особен интерес всички предложения,  които един букмейкър може да направи. Всяка една иновация в портфолиото на даден бранд, е насочена изцяло в полза  на играчите. Не е трудно да открием, че точно този подход може да бъде открит в реномираните брандове. Анализаторите често отговарят на един важен въпрос - как се получава Бетано бонус и сме сигурни, че в посоченото ревю ще получите всички необходими отговори, които биха били от полза на всеки един почитател.

Понеже говорим за по-добри условия и повече емоция от играта, нека посочим какви съвети наистина може да получи всеки спортен запалянко.

Започваме с Acca Bonus или така наречения бонус за акумулатори. Неговата идея е, че докато повишавате риска – при акумулаторите това е обичайно. Колкото повече срещи изберете, толкова по-висок  става риска, но с него винаги се променя и коефициента. Брандът обаче дава и бонуси, в зависимост от комбинацията от срещи, като ще открием, че колкото повече селекции правим в един фиш, толкова по-висок е бонусът, но напомняме, че същият има условие за превъртане.

И понеже сме на вълната на акумулаторите, препоръчваме да обърнете внимание и на следващата интересна промоция – Acca Insurance. Да направите застраховка на своята прогноза не е никак лоша идея. Как обаче изглежда тя в света на спортните залози? Представете си, че правите прогноза с минимум 5 селекции.  4 от тях се изпълняват, докато 5-тата не завършва по правилния начин. В повечето случаи това се смята за загуба, но при този бранд, ако една среща е объркала цялата схема, получавате своя залог обратно. Разбира  се, има някои условия като минимален коефициент на фиша, но офертата е повече от разумна.

Най-вероятно сте чували  за ранното изплащане на залози. При футбола, повечето брандове поставят определено разстояние между победителя и губещия. Например, ако вашият отбор поведе с определен брой голове, залогът ви автоматично се смята за печеливш. Самата функция беше известна предимно за футбола, но в тази платформа ще открием, че вече е активна и за баскетбола – впрочем и при тениса има подобен сценарий.

Идеята тук е, че ако сте направили залог на баскетболен мач и вашият отбор официално поведе с 20 точки разлика,  официално сте спечелили. Тук обаче идва една много сериозна подробност – дори и отборът да изгуби на по-късен етап, вашият залог продължава да се смята за печеливш. А това е повече от добра новина, особено ако сте се фокусирали  върху дербита.

Искате ли да добавите малко повече прогнози, освен краен победител? Възможно е с помощта на Match Combo. Каква е идеята тук, можете да поставите три прогнози в един фиш. Което означава, че може да изберете краен победител или точен резултат. И да номинирате точен стрелец от всеки отбор. Комбинацията става доста добра, но за да се смята за изпълнен, всяка една от трите прогнози трябва да бъде изпълнена и успешна.


Нека не забравяме, че на последно място можем да направим свой собствен залог за спорт, ако изброените ставки не ни допадат. Тази функция може да се открие с името „Request a bet”, но както се досещате, валидна е само и единствено за вече регистрирани потребители. Както обаче се досещате, тук вие избирате прогноза и получавате коефициент за нея.

Очевидно е, че онлайн платформите гарантират на всеки един фен доста добри възможности и високи шансове за успех, но преди всичко напомняме, че играта винаги трябва да е отговорна и разумна.