Кои са нещата, без които Виктор Ергена не може в ежедневието си? (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Виктор Стоянов реши да сподели със своите фенове видеоклип, на който разкрива кои са нещата, без които не може в ежедневието си. Ето и класацията:

Слушалки

Не мога без музика в ежедневието си. Тя наистина е част от живота ми във всяко едно отношение. Даже пея, но малко хора знаят. Пея много добре. Затова започнах уроци по музика и може би ще задобрея.

Парфюм

Много чувствителен човек към миризми съм. За мен ароматът на един човек е много определящ и ако не ми хареса, може би няма да има втора среща. Старая се винаги да мириша добре. Около 4-5 години използвам един и същи аромат. Хората твърдят, че ми отива.

Портмоне

Там се намира всичко ценно или поне всичко, с което мога да си купя нещо ценно. Картата ми за фитнес, която не е излизала от там може би 10-ина години. Нямам снимки в портфейла, може би защото вече живеем в ера, в която снимките са в телефона. Но пък е сантиментално и романтично и като се замисля може би ще си сложа някоя снимка.


Ключ от кола

Не мога без автомобил. Аз съм доста активен човек, но без автомобил съм сякаш са ми отрязали краката. Не помня кога последно се возих в градски транспорт. Помня само колко неудобно беше от гледна точка на това колко бавно ставаше придвижването - поне в моите представи. От дома ми до фитнеса с автомобил би ми отнело 5 минути, а с градски транспорт поне 45.

Телефон

Не мога без него. Цялата си работа върша с него и благодарение на него - мейли, профили в социалните мрежи, контактите ми с близки мои хора. Телефонът е първото нещо, което грабвам сутрин. Правилно или не - факт.

Фитнесът

Не е тук, но ако не е там, няма да е тук. (сочи мускулите си) Не мога без него. Изключително суетен съм и за мен е важно как изглеждам. Не мога да си представя да спра да бъда физически активен. Не само заради външния вид, но и много процеси в тялото се променят, когато сме активни. Вярвам , че