Костадин шокира всички във "Фермата". Разказа за бившите си.

icon
Sofialive.bg
Източник: Фермата/Facebook

Един от привлекателните участници в "Фермата", Костадин, сподели пред българската публика своя метод за края на връзка с гадже, към което вече не чувства привързаност.

В рамките на играта, в която всеки участник представя две истории - едната истинска, а другата фалшива, съотборниците трябваше да открият коя е лъжата. Бившият футболист стартира с твърдението, че е изхарчил цялата си първа заплата за автомобилни джанти. Втората история бе по-интригуваща: "Като ученик звънях на телефон на доверието, за да науча как да сложа край на връзката с гаджето си", сподели Костадин.

Кое е истина, и кое лъжа? Оказа се, че случката с автомобилните джанти е напълно измислена. Но тази с телефона на доверието е съвсем реална!

Още: Още един сигурен финалист си тръгна от "Фермата"

Коко добави и още подробности за забавната случка от ученическите му години. "В училището дойдоха хора, които ни разказаха за този телефон на доверието и ни увериха, че каквито и проблеми да имаме, можем да се обадим на въпросния номер и да получим съвет - сподели Костадин. - Аз така и направих. Обадих се и попитах как да скъсам с гаджето по най-безболезнения начин. Посъветваха ме да напиша писмо."

Не се издържа! Мъжки бой във "Фермата". Напрежението ескалира до небето!

Лили от "Фермата" с неподозирани действия! Всички я нападнаха!


Стана ясна причината за смъртта на Сия от "Фермата". Дъщеря й проговори! Самоубийство ли е?

Неочаквано си тръгна един от фаворитите във "Фермата"

Интересни участници! Вижте кои известни влязоха във "Фермата" (СНИМКИ)

Димитър Господинов - Гуспата от "Фермата" стана баща (СНИМКИ)

Невиждан обрат във "Фермата" ден преди финала!

Най-накрая Мажена излиза на Арената във "Фермата"