Красота! Сергей от "Фермата" показа дъщеря си! (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Фермата/Facebook

Преди няколко дни, Сергей, известен като участник в риалити шоуто "Фермата", стана баща на едно малко момиченце и се похвали с радостта си във връзка с новия член на семейството си.

„Не зная дали намирате разлика между мен и Калина. Майка й твърди, че прилича на нея, но е очевидно на кого се е метнала“, пошегува се младият баща. Този прекрасен момент в живота на Сергей и неговата съпруга наистина ги направи щастливи.

Съобщението за раждането на техните мечти се случи по време на снимките на предаването "Фермата". Научиха за щастливото събитие докато те се отдаваха на предизвикателствата на шоуто. 

Още: Интересно! Петър от "Фермата" сподели каква е идеалната жена за него!

Преди да стане баща, Сергей разкри своите мечти и надежди за дъщерята си. Той се надява тя да бъде човек, смирен от успехите, да се грижи за природата и да живее близо до нея. Сергей има страст към природата и птиците, и е орнитолог по призвание. Той създава уютно място в Маджарово и реставрира 200-годишна къща, която служи като дом за семейството. Също така, той е създател на първият сайт за птиците в България.


20 бързи въпроса към Димитър Господинов - Гуспата от "Фермата"

Велико! Първата женска битка във "Фермата" 9

Веселка от "Фермата" няма да празнува рождения си ден - ето защо

Веселка сподели какво ще направи с наградата от "Фермата"

Ето големият победител във "Фермата"